Image default
Külföld

Itt a bizonyíték: nukleáris célpont is van a terroristák tervei között!

Fon­tos bi­zo­nyí­té­ko­kat ta­lált a rend­őr­ség Salah Ab­des­lam ott­ho­ná­ban, így már nem kér­dés, hogy a ter­ro­ris­ták német nuk­le­á­ris köz­pon­to­kat is célba vet­tek.

Rendkívül aggasztó feljegyzések, leírások, fotók  kerültek elő, amikor Abdeslamot őrizetbe vették Brüsszelben – írják a német lapok. A megtalált dokumentumok mind arra engednek következtetni, hogy az Iszlám Állam komoly tudást halmozott fel az erőművek, nukleáris központok működéséről. A német titkosszolgálat vezetője már tájékoztatta a döntéshozókat az üggyel kapcsolatban.

A bizonyítékok alátámasztják azokat a korábbi feltételezéseket, amelyek arról szóltak, hogy atomerőművek ellen is terveztek merényletet az Iszlám Állam tagjai. Eddig azonban csak azt sejtették, hogy belga, esetleg francia célpontokat szemeltek ki maguknak a terroristák, de azótamár egyre több szál vezet Németországhoz. Ez önmagában nem is meglepő, mert mint korábban a Ripost is megírta, a német titkosszolgálat vezetője szerint mintegy ezer iszlamista harcos élhet Németországban. Legtöbbjük menekültnek álcázva jutott be az országba.

Sokan attól tartanak, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa, és a szabadon lévő terroristáknak sokkal több információjuk van a kiszemelt erőművekről. Sajnos egy komolyabb, erőmű elleni támadás akár városokat is képes lenne eltörölni a Föld színéről.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Bombafenyegetés miatt megszakította útját Amerikában két, Párizsba tartó francia gép

info

A szexrabszolga Stuttgartban találkozott egykori ISIS-es fogva tartójával!

Mazsi

Ez a drog ütött ki egyszerre 30 embert a nyílt utcán! – VIDEÓ

Mazsi