Hirmagazin.eu
Főoldal » Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp!
Horoszkóp

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp!

Ki­ke­res­tük a csil­lag­je­gyek 2016-ra ér­vé­nyes sze­ren­cse­szá­mait. Ezek és ezek kom­bi­ná­ciói biz­to­san nö­ve­lik a lot­tón a nye­rés esé­lyét. De nem bí­zunk min­dent a sze­ren­csére. A bolygó- és hold­ál­lá­sok is­me­re­té­ben az is előt­tünk áll, mire kell fi­gyel­nünk az új esz­ten­dő­ben, hogy le­he­tő­ség sze­rint po­zi­tív szal­dó­val zár­has­suk majd a 2016-os esz­ten­dőt.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp!

Szerencseszámok: 7, 3, 11, 13, 45

Egész évben jellemzője lesz az élet minden területén, hogy ön újító és merész egyéniség. A Mars kiemelt támogatására számíthat az év első két hónapjában, és nem kell attól félnie, hogy kiapadnak pénzügyi forrásai. Márciusban arra ügyeljen, hogy ne vitatkozzon a partnerével anyagi ügyeken. Március 23-án Mérlegben áll a telihold, ez segíthet jó befektetésekbe belevágni, április 7-én a Kosban lesz az újhold, ebben az időszakban viszont bánjon óvatosan a pénzzel. Június és szeptember között szakmai előmenetelre számíthat. Szeptember 18. megint egy olyan dátum, amikor óvatosságra intenénk. 2016-ban könnyen köt ismeretségeket, és maximálisan kiaknázza az ezekben rejlő karrierlehetőségeket.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 1

Szerencseszámok: 5, 8, 14, 22, 27

Az év első nyolc hónapjában pénzügyeit illetően pozitív időszakra számíthat. Januárban egy új karrier lehetőségét kínálják fel önnek. Nem kell kapkodnia a döntéssel, mert ha új munkahelyet keres, akkor később is lesz erre lehetősége. Az a fontos, hogy mindig a realitások talaján álljon. A május 6-i újholdat megelőző napokban tartózkodjon a fölösleges pénzkiadásoktól, anyagi vonzattal járó szerződéseket se kössön. Augusztus 17-én ismét a Bikában álló telihold támogatását élvezheti. Jelleméből adódóan következetesen fogja kidolgozni karrierjének egymásra épülő lépéseit, és tervét valóra is váltja. Csak abból adódhatnak problémái, ha az elérendő cél érdekében a szokásosnál több kockázatot kell vállalnia. Ez esetben inkább a biztos, bár talán kisebb hozamot biztosító megoldást válassza.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 2

Szerencseszámok: 7, 5, 23, 24, 31

Az Ikrek emberét a már megismerttel, megszerzettel szemben minden tekintetben az új, az ismeretlen érdekli. Ily módon a Kosra hasonlít. Életszükséglete, hogy egy időben többféle tevékenységet folytasson. Az év kezdete több új befektetési, pénzszerzési lehetőséget is kínál a jegy szülöttjének. Szóba jöhet tanulmányút, vagy valamilyen szakmai képzésben való részvétel. A március eleji napfogyatkozás áttörést hozhat a szakmai karrierjében. Alkalma nyílik új emberekkel megismerkedni, akik értékelni fogják a hétköznapitól eltérő, merész ötleteit. Kiemelt jelentőségű dátuma lesz még az ön számára június 6, és az azt követő két hét. Ekkor ismét a siker reményével hozhat meg fontos döntéseket, és jól ötvözheti a kellemeset a hasznossal. Szeptember közepén ismét tekintse át a pénzügyeit, hogy az év végéig már ne érhessék kellemetlen meglepetések.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 3

Szerencseszámok: 7, 3, 16, 31, 32

Veleszületett kitartása és bátorsága 2016-ban is átsegíti a nehézségeken. Sok mindenben élvezi a változatosságot, de pályafutásában igényli a folyamatosságot. Ekkor tudja hasznosítani múltbeli tapasztalatai a jelen feladataiban. Az év első nyolc hónapjában óvatos visszafogottságot ajánlunk befektetések terén, tartózkodjon a vakmerő lépésektől. Különösen igaz lesz ez május 20-a környékére, amikor csodálatos pénzkereseti lehetőséggel kecsegtetik, de tudjuk, nem mind arany, ami fénylik. Általános szabály, hogy kerülje az extrém izgalmakkal járó helyzeteket, az egyszerűbb, látszólag szimpla ötletek következetes megvalósításában bízzon. Július első fele lehet az ön számára az év egyik legjobb időszaka, ekkorra időzítse a fontosabb családi ügyek intézését, esetleg a nyaralását. Szeptember lehet a legszerencsésebb hónapja, ekkor akár nagyobb nyeremény, esetleg ajándékutazás várja. Azok számára, akik most érnek abba a korba, amikor pályát kell választaniuk, a humán területeket ajánljuk, mert ott igazán kiélhetik fantáziájukat.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 4

Szerencseszámok: 4, 6, 12, 24, 35

A szervezés az irányítás létfontosságú az Oroszlán számára, hiszen az ő jegye a szó legszorosabb értelmében vett királyi jegy. Fölfelé tör, erőit a maga érvényesülésére fordítja, de arról sem feledkezik meg, hogy híveit magával együtt felemelje. Hatalmas alkotó szellem rejlik benne, aminek felszínre kell kerülnie, különben kárba vész. A Jupiter és a Neptunusz együttesen garantálják az Oroszlán számára a pénzügyi szerencsét, valószínűleg augusztus végéig tart ez az időszak. Január 8. és május 9. körül azonban hajlamos lehet a túlköltekezésre, amikor is a Jupiter retrográd jövedelmi zónában lesz. A március eleji napfogyatkozás viszont valamilyen ajándékkal kecsegteti. Dinamikus üzleti lépéseket tehet, kezdetét veheti egy nyerő széria. Karrierjében októberben következhet pozitív fordulat.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 5

Szerencseszámok: 7, 3, 18, 26, 31

Anyagi javak és pénz dolgában legyen igen gondos, alaposan nézzen utána a részletkérdéseknek. Az év első hónapjaiban kemény munka várja, de nem marad el az érte járó fizetség sem. A Vénusz nagyot lendíthet a karrierjén február vége felé, amihez a márciusi napfogyatkozás további izgalmas részletekkel szolgál. A Merkúr augusztusban három napon, 7-én, 11-én és 22-én a korábbinál is fokozottabb szellemi teljesítményre teszi képessé. Szintén augusztusban a Vénusz és a Jupiter támogatni fogják pénzügyi döntéseit, és akár egy lakásfelújításba is belevághat. Személyes vonzerejének köszönhetően szeptemberben hegyeket mozgathat meg, terveihez mindig talál segíteni tudó társakat. Tehetségét különösen ott bontakoztathatja ki, ahol az aprólékos, gondos figyelem, pontosság, rendszerzés szükséges.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 6

Szerencseszámok: 5, 6, 89, 20, 36

A jegy szülöttje szereti a luxust, a kényelmet, ehhez pedig sok pénzre van szüksége. Az év elején randevúzhat Fortunával, akár a lottón is szerencséje lehet. Hajlik a túlzott nagyvonalúságra is, ami olykor bámulatos karrier elindítója lehet. Erre most márciusban nyílik esély, egy a múltból felbukkanó ismerős vagy barát ajánl olyan dolgot, amit vétek lenne nem elfogadni. Április is a karrierépítés jegyében telik majd, a spekulációnak, befektetéseknek pedig az év közepén jön el az ideje. Minden olyasmivel foglalkozhat, amiknek az intézése taktikázást és tapintatot igényel. Ki nem állja az akadékoskodó, zsémbes embereket, a korbácsot suhogtató főnököt. Ezeket idén sem kerülheti el, de október közepén hozzákezdhet egy dédelgetett tervéhez, amivel egyszer s mindenkorra túlléphet az akadékoskodókon.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 7

Szerencseszámok: 2, 9, 25, 34, 48

Legyen óvatos az év első négy hónapjában, mert pénzügyi instabilitás fenyegetheti. Nézzen utána minden kiadásnak, hogy valóban szükségesek-e. Sárga csekkek befizetése növelheti ráncai számát, s apaszthatják pénztárcáját. Májusig kell visszafogottabbnak lennie, akkora várható gyökeres fordulat a korábbi trendben. Május 6. lesz az a kitüntetett dátum, amitől kezdve folyamatosan, igaz, nem rohamosan, de nőnek a bevételei. Az ön sorsát meghatározó bolygók júniusban érkeznek abba a pozícióba, amikor hatékonyan tudják támogatni befektetéseit, vételeit vagy eladásait. A Merkúr segítségével október 7-én és 24-én olyan bizalmas megállapodásokat köthet, melyeknek novemberi hozadékai hozzájárulnak ahhoz, hogy pozitív szaldóval zárja a 2016-os évet. A kemény munka jutalma december elején egy további bónusz lehet Fortuna kezéből.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 8

Szerencseszámok: 6, 3, 12, 22, 44

A Nyilasra hektikus pénzügyi hatások várnak 2016-ban. Néha úgy kell egyensúlyoznia a kockázatos döntéseknél, mint egy cirkuszi kötéltáncosnak. Január 5. és 25. között a Merkúr retrográd pénzügyi zónában lesz, ne ebben az időszakban kezdjen bizonytalan kimenetelű befektetésekbe. Az apróságok figyelmen kívül hagyása bajba sodorhatja, ezért például szerződéskötéskor ajánlatos elolvasnia a kis betűs részeket is. Március elejétől viszont már szabadon eresztheti fantáziáját. Pénz áll a házhoz, és ez párkapcsolatán is nagyot fog lendíteni. Júliusban új üzleti lehetőségek nyílnak meg a jegy szülöttjének. Vidámság, derű, életigenlés lesz a jellemzője, és ez a környezetére is pozitív hatást gyakorol. Uralkodó bolygója, a Jupiter pedig szeptemberben beteljesítheti a régóta várt álomkarrierjét.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 9

Szerencseszámok: 2, 4, 9, 13, 28

Legyen mindig kéznél az útlevele, mert az év folyamán bármikor számíthat  kalandos utazásra. Nem kell attól sem tartania, ha olyan lépés előtt áll, ami sokak szerint ugrás az ismeretlenbe. Vágjon bele. Rendelkezik a boldogulás képességével, ám ha ezt nem ismeri fel időben, e képessége elsorvad és kihasználatlanul marad. Sokszor pesszimistának tartják, de ez az attitűd inkább csak védekezésül szolgál, hogy aztán kellemesen csalódjék. Mindenben otthon lesz, ami praktikus. A szeptember 16-tól induló fogyó hold idején karrierje új irányt vehet. A Mars és a Plútó októberben lehetővé teszi, hogy úgy irányítsa a környezetében levő embereket, hogy maximálisan a segítségére legyenek. Egy új állás is szóba jöhet, amiben keményen fog dolgozni, de nem bánja, mert biztonságot tud teremteni anyagi értelemben magának és a családjának.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 10

Szerencseszámok: 1, 6, 11, 15, 36

Olyan nehézségek várhatók az év elején, amelyek leküzdése egy új életszakasz kezdetét biztosítja majd a Vízöntő számára. A jegy szülöttjének hagyományos erényei: a kísérletező kedv, a szokatlan témák iránti érdeklődés továbbra is előnyére válik. Megtörténhet, hogy alkalmanként nem lesz ura az eseményeknek, s ennek következtében elveszít néhány régi barátot, de nyer sok újat. Az év közepén romantikus hullámverésbe kerülhet, aminek anyagi vonzatai is lesznek. Március végétől augusztus elejéig nem lesz túl kedvező a Vízöntő számára a pénzügyi lapjárás, de szeptembertől azonban  fellélegezhet. Olyan, nem várt pénzhez juthat, amit már régóta húzódó problémák orvoslására költhet. A Halakban álló telihold is segíteni fogja. Ha állásinterjúra készül, akkor ezt az időpontot favorizálja.

Itt a 2016-os szerencsehoroszkóp! 11

Szerencseszámok: 1, 6, 11, 15, 36

Olyan nehézségek várhatók az év elején, amelyek leküzdése egy új életszakasz kezdetét biztosítja majd a Vízöntő számára. A jegy szülöttjének hagyományos erényei: a kísérletező kedv, a szokatlan témák iránti érdeklődés továbbra is előnyére válik. Megtörténhet, hogy alkalmanként nem lesz ura az eseményeknek, s ennek következtében elveszít néhány régi barátot, de nyer sok újat. Az év közepén romantikus hullámverésbe kerülhet, aminek anyagi vonzatai is lesznek. Március végétől augusztus elejéig nem lesz túl kedvező a Vízöntő számára a pénzügyi lapjárás, de szeptembertől azonban  fellélegezhet. Olyan, nem várt pénzhez juthat, amit már régóta húzódó problémák orvoslására költhet. A Halakban álló telihold is segíteni fogja. Ha állásinterjúra készül, akkor ezt az időpontot favorizálja.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 26., hétfő

Edit

Napi horoszkóp – 2016. július 30., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2015. május 23., szombat

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------