Hirmagazin.eu
Főoldal » Ítéletidő: Oroszországi hideg Amerikában, amelynek eddig 76 halálos áldozata van..
Külföld

Ítéletidő: Oroszországi hideg Amerikában, amelynek eddig 76 halálos áldozata van..

A Texasban pusztító rendkívüli hideg miatt az állam közműfelügyelete ideiglenesen megtiltja az energiaszolgáltatóknak, hogy számlát küldjenek a háztartásoknak, valamint hogy kikapcsolják a szolgáltatást tartozás miatt.

Sok lakos azonban már így is többezer dolláros számlát kapott a hideg eleje óta.

Mindenki ezt olvassa most!

Texas az egyetlen állam Amerikában, amely független energiahálózattal rendelkezik, energiapiaca pedig nem szabályozott. A fogyasztók sok szolgáltató közül választhatnak, és sokaknak olyan szerződésük van, mely szerint a számla összege nem csak a fogasztástól, hanem a fogyasztói kereslettől is függ. Az ilyen rendszerben fogyasztók szélsőséges időjárás esetén védtelenek a nagy összegű számláktól.

Joe Biden szombaton katasztrófahelyzetet hirdetett ki az államban a fagyok miatt, melynek köszönhetően a lakosok szövetségi támogatást vehetnek igénybe, hogy fedezzék kiadásaikat, többek közt az energiaszámlákat.

Emellett Abbott kormányzó sürgősségi jelleggel összehívta az állam törvényhozását, hogy megoldást találjanak a hatalmas összegű számlákra.

Az áramszünet alatt négymillió lakos maradt áram nélkül. Szombat óta azonban már újra működnek az erőművek, viszont vasárnap még mindig nem volt áramszolgáltatás 30 ezer ember otthonában.

A hóval és faggyal járó ítéletidő Texason kívül sújtja még Oklahomát, Louisianát és más közeli államokat is. Az időjárásnak már 76 halálos áldozata van.

blikk, 24, mti – alapján

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nagy erejű pokolgép robbant az ukrán titkosszolgálat odesszai épülete előtt

info

Drámai, romboló, meggondolatlan – a nemzetközi sajtó véleménye Trump döntéséről

Mazsi

Pekingben szmogriadó, Párizsban klímacsúcs

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!