Image default
Életmód hírek

Iszonyat a zárt ajtók mögött: évekig kínozta párját egy családanya

Válogatott eszközökkel kínozta a férfit a kétgyerekes anya. A férfi 6 évig tűrt…

A férfi hosszú éveken keresztül tűrte, ahogy gyermekei anyja válogatott módszerekkel kínozza – elmondása szerint a nő azzal fenyegette meg, hogy végez vele.

A BBC készített dokumentumfilmet Alex Skeelről, arról a brit férfiról, aki közel 6 éven keresztül tűrte, hogy barátnője, Jordan testileg és lelkileg bántalmazza.Tavaly márciusban derült ki a súlyos családi titok, a kétgyermekes anyuka pedig 7 és fél év börtönbüntetést kapott tetteiért.

A két fiatal még 2012-ben találkozott, hamar összehangolódtak, és bár minden olyan volt az elején, mint egy tündérmese, az első gondok viszonylag hamar jelentkeztek. Alexnek Jordan volt az első komolyabb kapcsolata, így érthető okokból a rózsaszín köd olyannyira elvakította őt, hogy nem vette észre: a lány lassacskán teljesen behálózza.

Először csak lelkileg bántotta a fiút: szerettei halálhírét hazudta neki, majd vígan nézte, ahogy párja órákon keresztül szenved, de olyan is megtörtént, hogy direkt eljátszotta eltűnését, majd amikor a párja már betegre aggódta magát miatta, nevetve előbukkant a semmiből.

Összeköltözésük után fajultak el teljesen a dolgok, rendszeressé vált a fizikai erőszak a szerelmesek között. Jordan rendszeresen verte Alexet egy palackkal, főleg elalvás után esett neki élettársának, majd amikor ő ‘hozzászokott’ ehhez, új szintre lépett, és kalapáccsal ütlegelte, majd bármivel, ami a keze ügyébe került.

Ő ennek ellenére szerette annyira Jordant, hogy hitt kapcsolatuk megjavításában, de egy idő után azért körvonalazódott benne is a tény, hogy ezt nem lehet tűrni tovább. Addigra azonban barátnője teljesen elszigetelte őt, a régi barátaival, sőt családjával is teljesen megszakíttatta a kapcsolatot, még Alex közösségi oldalainak kezelését is átvette.

Így hát teltek az évek és ő tűrte, hogy a nő megalázza, kitúrja az ágyból és a földön alvásra kényszeríti, veri és megölésével fenyegeti – nem volt hová mennie, nem tudott volna kihez fordulni.

“Féltem Jordantől és attól, amire képes. Attól féltem, ha mondok valamit, biztosan megöl. Az egyik szomszéd többször is kihívta a rendőrséget, mikor kiabálást hallott, de én mindig igazoltam, hogy Jordan nem csinált semmit. Nem volt helyes, de azért tettem, hogy az életemet mentsem. A szemem alatt monokli volt és tele voltam zúzódásokkal. Ő maga tüntette el őket sminkkel, hogy senki ne vegye észre, hogy mit tett velem” – mondta Alex, akinek időközben két gyereke is született párjától, akiket ugyan elmondása alapján sosem bántott, de nem lehetett benne elég biztos, hogy menekülése esetén sem tette volna meg.

Gyakorta fordult meg a helyi kórházban, ilyenkor sérüléseit különböző háztartási balesetnek hazudta.Jordan rendszeresen forrázta őt le,amelyek harmadfogú égési sérüléseket okoztak Alexnél, de ezeket is az elállított zuhanyzóra fogta. Végül a nő éheztetni kezdte társát, a gyakorta megtagadott étel pedig annyira legyengítette a férfit, hogy életveszélyes állapotba került. Ekkor döntött úgy, hogy bevállalja az igazságot, és egy hozzájuk érkező rendőrnek mindent bevallott. A szakértők szerint ha nem teszi meg, 10 napon belül biztos meghalt volna.

“Annyira fájt mindenem, és annyira kikészített az éhezés, ha a rendőr nem lép közbe biztos, hogy ott helyben összeesem.”

A rengeteg seb és sérülés, ami Alex testét borította, mind-mind bizonyíték volt Jordan ellen, akit első nőként ítéltek el családon belüli erőszak miatt Angliában. A férfi most két gyermeke nevelésére koncentrál, akiket a jövőben mindenképp be szeretne avatni a történtekbe. Emellett gyakorta jár a kórházba előadásokat tartani, hogy felhívja az ott dolgozók figyelmét arra, miképp lehet megállapítani, ha valaki hozzá hasonló, mélyen elnyomott szerepben, brutális bántalmazásnak van kitéve otthonában – írta a Blikk.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Emiatt veszekednek legtöbbet a magyar párok

Mazsi

Névnapok szeptember 13-án

info

Ez a valaha készült legrosszabb lakodalmi tánc, ami tuti kórházzal végződik! + Videó!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------