Image default
Külföld

Iszlám párt győzött Duisburg egyik kerületében

A németországi Duisburg egyik kerületében köröket vert a többi pártra az európai parlamenti választásokon induló BIG nevezetű iszlám párt.

Kevés figyelmet kapott a német médiában a Duisburgban található Meiderich-Beeck nevű kerület, ahol az EP-választások kapcsán félelmetes eredmény született, ugyanis hatalmas győzelmet aratott az iszlám BIG párt a maga 35,71 százalékával. A második helyen a szociáldemokraták (17,03%), a harmadikon pedig a Zöldek (13,19%) végeztek. Érdekesség, hogy Angela Merkel pártja, a CDU mindössze 8,24 százalékot zsebelt be.

Pamela Geller

@PamelaGeller

Islamic party receives 36 % of the votes in the European elections in the German metropolis Duisburg: Jihad immigration begats jihad election results. Free societies are becoming increasingly divided. http://dlvr.it/R5fg8L  pic.twitter.com/MDXTuRBfMk

View image on Twitter

Az iszlám párt győzelme nem meglepő, hiszen Duisburg ezen kerületében nagyon magas a muszlimok koncentrációja. Az elsősorban török származásúak természetszerűleg vonzódnak a török üzletember, Haluk Yildiz által megalapított szervezethez. Politikai elemzők ugyanakkor emlékeztetnek arra is, hogy a bevándorlás által megtépázott város északi részében viszont sok helyen 20 százalék feletti eredményt ért el a bevándorlásellenes AfD.

888

Hasonló hírek

Magyar Idők: Elbukta Soros pénzét az Amnesty International

Géza

Igazi hős volt: elhunyt a 9/11-es terrortámadás egyik legnagyobb alakja

Géza

Veszélyben a magyarok? Egymillió embert toloncolhatnak ki Angliából

Mazsi