Hirmagazin.eu
Főoldal » Iszlám agymosás Ausztriában! A gyerekek már Allahról énekelnek
Külföld

Iszlám agymosás Ausztriában! A gyerekek már Allahról énekelnek

Az elemi iskolába járó tanulók szüleit sokkolta a hír. Mint kiderült, maga az iskola vezetősége tehet a dologról. Ők kértek fel egy iszlám hitű oktatót, hogy “érzékenyítse” a keresztény gyerekeket…

A katolikus osztrák gyerekeket is arra kényszerítik, hogy iszlám dalokat tanuljanak egy linzi általános iskolában – adta hírül a Voiceofeurope. Az egyik gyerek azt mesélte az édesanyjának, hogy aki nem hajlandó ebben részt venni, az igazgatóhoz kell mennie, aki majd megbünteti.

A szülőket sokkolta a hír. Az egyikük azt mondta, hogy “úgy éreztem, mintha felpofoztak volna”. Ráadásul a megfélemlített gyerek már otthon is elkezdett Allahról énekelni…

Hozzátette, hogy neki nincs kifogása más vallások ellen, de azt nem tartja helyesnek, hogy kötelezővé tegyék az iszlám dalok megtanulását azok számára, akik nem hisznek abban a vallásban.

Mint kiderült, egy iszlámhívő tanár kötelezte erre a diákokat, azokat is, akiknek semmi közük a vallásához. Őt az oktatási intézmény politikailag rendkívül korrekt vezetői kérték fel,hogy tanítson két hónapon át vallásos dalokat a diákoknak a ramadán miatt…

Persze “fordítva” egyáltalán nem működik a dolog – teszi hozzá a cikk. A muzulmán diákoknál a saría törvénye mindent felülír, ezért ők soha sem vesznek részt az osztrák gyerekek zenés-táncos műsoraiban.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Orbán Viktor hatalmas nemzetközi elismerése: A Financial Times címlapon írt Miniszterlnökünk által bejelentett családvédelmi programról! Oszd meg!

Géza

Súlyos büntetést kapott a veterán, aki az Iszlám Államhoz csatlakozott volna

Edit

Porosenko ismét hadiállapot bevezetését helyezte kilátásba

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!