Főoldal » „Isten kezében vagyunk, a teste megadta magát” – Drámai híreket közölt a beteg Sas Józsi felesége
Bulvár

„Isten kezében vagyunk, a teste megadta magát” – Drámai híreket közölt a beteg Sas Józsi felesége

Egy percre sem adja fel a reményt az agyvérzés után a humorista és családja.

Egy ország szorít a súlyos betegségen átesett humoristáért, aki ugyan jobban érzi magát, de a korábbi hírekkel ellentétben biztosan nem hagyhatja még el a kórházat – felesége szerint elhúzódó rehabilitációra készülnek. Mint a Blikk megírta, a Jászai Mari-díjas művész thaiföldi nyaralásán lett rosszul, és március elején egy különgéppel szállították haza. Kiderült: a 80 éves színész-rendezőnek kétoldali agyvérzése volt, ami miatt nehezen tud járni, és alig tudja mozgatni a bal karját. De egy percre sem adja fel a gyógyulásba vetett hitét – számolt be róla a felesége.

“Szerencsére Józsi nem adta fel, nem hagyta el magát. Nagyon optimista és meg akar gyógyulni” – mondta el Zsuzsa asszony a Ripostnak, hozzátéve, férje nem hazudtolja meg önmagát, és még betegen is viccelődik, mindenkit szórakoztat a kórházban. Az asszony maga is igyekszik megtartani pozitív életszemléletét, de nyíltan beszél a nehézségekről is.

Fotó: RAS-archív

“Nagyon örülök, hogy Józsi jól viseli ezt az állapotot, de aki már látott ilyet, tudja, hogy milyen szörnyű betegségről van szó. Szerencsére az elméjét nem érintette az agyvérzés, de a teste teljesen megadta magát. Ki kell mondani, hogy Isten kezében vagyunk, és csak bizakodni tudunk a felépülésében” – idézi a Ripost Sas József feleségét.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archív

Hasonló hírek

Szörnyű dráma: Öngyilkos akart lenni a legendás magyar énekes!

Mazsi

Soha nem látott fotó: Meghan Markle Budapesten járt

Mazsi

Oszter Sándort zsarolással vádolják, évekre börtönbe kerülhet

Mazsi