Főoldal » Isten irgalmazzon mindnyájunknak!
Külföld

Isten irgalmazzon mindnyájunknak!

… volt egyszer egy keresztény Európa…

Honnan, hová vezet az a szemlélet, az a botor liberális és ál-humánus szellem, amely Európát elsöpri, s amely új világrendet alakít ki az európai nemzetek kárára, megsemmisítésére? Akkor kezdett el romlani Európa erkölcsi és politikai helyzete, amikor a marxista történelemtudomány által nagynak és forradalomnak titulált francia anarchia 1789-ben lángra lobbant. Nem volt ez más, mint a primitívség és az elégedetlenség kevercse, amely elakasztotta a természetes fejlődést, s a világ normális menetét megerőszakolta.

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

S mert primitív, kapzsi, irigy és elégedetlen emberek mindenütt voltak, e káosz átterjedt Európa többi országára is, épp olyan sokat ártva minden nemzetnek, mint amennyit a franciáknak ártott. A szabadság, egyenlőség, testvériség szlogenje egy ostoba és meg nem valósítható hármas jelszó volt, amelyet a történelem során soha semmilyen körülmények között nem lehetett megvalósítani ebben a hármas egységben. Minden cselekményt előre megterveztek ebben a káoszban, s minden tervezés egy pénzügyi csoport jól kiszámított érdekeit szolgálta. Épp úgy, mint ma, amikor az amerikai demokrácia exportálása miatt Európa kiszolgáltatottá vált, s válik semmivé. Nem kérdés, hogy ez a helyzet éppen úgy e fent említett pénzügyi – immár – hatalom számításai alapján történik, mint a franciák 1789-es u.n. – érték-és erkölcsromboló – „forradalma”.

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Ugyanis ennek a pénzhatalomnak nem számít és soha nem is számított sem ember, sem állam, sem kultúra, sem Isten. A francia anarchia szellemisége persze tetszhetett és tetszett is Európa – akkori berendezkedése okán – alacsonyabb sorsú, szegényebb rétegeinek, s a műveltebb fiatalság – mert ez a szemlélet új volt és ismeretlen – világmegváltó eszmét vélt látni benne. Emiatt söpörhettek végig Európán azok a forradalmak, amelyekre ma oly nagy ünneplésekkel emlékezünk, mert nem látjuk, hogy a migránsok áradata is ennek a drámai, liberális szellemi leépülésnek az egyenes következménye.

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Mai korunkban a nemzetközi pénzhatalom gazdasági válságot idézett elő, mert befolyása olyan nagyra nőtt, hogy népeket, emberek százmillióit rabolhatja ki büntetlenül. A szabadkőművesek is hatalmas erőkkel támogatják és irányítják Európa erkölcsi leépülését, a keresztény egyházak befolyásának csökkentését, a hittételek és az erkölcsi normák megsemmisítését, a liberális szellemiség terjedését új egyházak (szekták) alapításával, gazdasági fondorlatokkal, az emberi butaságra, a kapzsiságra, az irigységre építve.

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

A migránsáradatban ott vannak az USA által életre hívott ISIS terrorszervezet emberei is, akiknek az a feladatuk, hogy az európai muszlimokat beszervezzék, és egy adott jelre megkezdjék Európa kalifátussá alakítását minden – rájuk jellemző embertelen – eszköz bevetésével. A keresztény egyházak értetlensége is súlyos hiba, hiszen a még meglévő keresztény európai ember, és maga a keresztények közössége a legfőbb célpontja e terrorszervezetnek és így az európai – egyre erősödő és radikalizálódó – muszlimok közösségének. Ennek jele, hogy a magyar muszlim közösség magyar vezetője is immár a magyar nemzet ellen hangolja a muszlim közösséget, a bosszút magában foglaló vallási előírás meghirdetésével.

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Ma csupán a háborús területekről ideérkező emberekről beszélünk, a humanitárius elveket hangoztatjuk, de a magyar kormányfőn kívül egyetlen európai és keresztény egyházi vezető sem beszél az európai emberek, az uniós polgárok kiszolgáltatott helyzetéről, megmaradásának biztosításáról, érdekeik szolgálatáról, miközben az ő adójukból látják el rájuk engedett, hívatlan betolakodó tömegeket, amely tömegekben ott lapulnak Európa leendő mészárosai is.

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Aki pedig ellenáll, vagy szóban ellenkezik a liberális és szocialista európai vezetőkkel, botor és aljas szellemiségükkel, azok szélsőségesek, diktátorok, de az egyik alja uniós vezető azt is ki merte mondani, hogy akinek nem tetszik európai létére az ő politikájuk, az hagyja el Európát… (És vigyázzunk, mert amelyik állami vezetőre kimondja az USA, hogy diktátor, azt meg is öli!!!!) Vajon milyen alapon mutatta be a CNN egyenes adásban Gyurcsányt, aki migránsokat fogadott zsidótól rekvirált (ami vele kapcsolatban nem probléma) házában? Nem kiválasztott nemzetáruló vezetőként akarják-e hivatalba helyezni egy adott politikai, katonai helyzetben azok, akik vezénylik ma a migránsok tömegét?

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Nem összeesküvés elmélet ez, csak gondolatok sokasága, amelyek nem véletlenül fordul meg az író fejében, hiszen akár Kadhafi, akár Szaddam Husszein, akár a kievi hatalom megbuktatását nézzük, minden esetben ott volt egy-egy áruló, aki a világhatalom hű kiszolgálója volt… és beengedte az “USA-t”.

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Az uniós mirgáns-politika nem egyéb tehát, mint árulásra és hazugságra, az Európa keresztény kultúrát megsemmisíteni akaró hadműveletre épül. Egyre kisebb azoknak a száma, akik európai polgárként támogatják ezt a politikát, s az európai nemzetek kezdik – ha lassan is – felismerni, hogy választott vezetőik elárulták őket, elárulták Európát és kiszolgáltatták azoknak, akiknek a kereszténység és a nemzetállamiság útban van, hiszen akadályozza a világkormány létrehozását, Európa leigázásának, megsemmisítésének tervét. (Amely tervről az ideérkező migráns sem tud, hiszen ő is eszköz, és őt épp úgy megölik majd, mint ő az európaiakat! Sátáni terv!) E tervnek pedig kézzelfogható bizonyítéka, hogy miközben Magyarország, Ausztria, Németország… etc… óriási teherrel küzd, addig az USA nehézfegyvereket telepít Európába, hogy adott esetben, amikor a migránsokkal ideérkező terrorszervezet elvégezte a dolgát, azokat is megsemmisítse és átvegye a hatalmat a világ fölött.

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Ha nem így volna, akkor az ENSZ hatalmas menekülttáborokat hozna létre, nemzetközi támogatással látná el a menekülteket és juttatná vissza őket hazájukba, amikor arra már lehetősége nyílnék. Nem ez történik… azaz, az ENSZ sem tesz semmit, nem lép, nincs terve vagy forgatókönyve a menekült-ügy megoldására.

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

Hatalmas színjáték az, amit ma látunk az uniós vezetőktől, s egyedül mi, magyarok vergődünk védve saját nemzetünk érdekeit, a keresztény kultúrát, s végsőkig kiállunk a magyarság megmaradásáért. A liberális és szocialista söpredék, azaz az 1789-es francia anarchia, az 1919-es kommunista ámokfutók, az 1945-ös rákosista ÁVH-sok mai örökösei pedig fürdenek a liberális és szocialista dicsőségben, a haza-és nemzetárulás számukra élvezetes mocskában, a hazudozás örömében, a vádaskodás mocsarában – hiszen ők azok a primitív, irigy, kapzsi csőcselék, amely 1789 óta életben tartja azt a szemléletet, ami miatt úgy kezdődik majd az elsuttogott mese, hogy: – „volt egyszer egy keresztény Európa”…

Migránsok által meggyilkolt keresztény európaiak

(Ám, ezeket a szellemi örökösöket is épp olyan kegyetlenül lefejezik majd a ma még titokban itt élő ISIS- katonák, mint azokat, akik ellene voltak és vannak ennek a szervezett – és az uniós vezetők által aljas módon humanitárius segítségnek nevezett árulással idesegített – betolakodó áradatnak… Európa megsemmisítőinek…)

Isten irgalmazzon mindnyájunknak!

Stoffán György

Képek: pestisracok, lokal, vilagfigyelő, napimigráns, mti, hirado, Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Most érkezett a hír: templomok mellett robbantottak, többen meghaltak

Mazsi

Elhunyt Stan Lee, a legendás képregényalkotó

Géza

Hófúvás, zord időjárás Romániában

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------