Hirmagazin.eu
Főoldal » Ismét több migráns próbált bejutni Magyarországra
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ismét több migráns próbált bejutni Magyarországra

Az illegális migránsok hiába próbálkoznak, nálunk rajtavesztenek, mert rendőreink, katonáink hazaszeretetéhez és elhivatottságához nem fér kétség.

Május 19-én jogellenesen próbált meg bejutni az országba 29 határsértő Csongrád megyében (Fotó: police.hu)

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 29 határsértő Csongrád megyében – tájékoztatott a rendőrség hivatalos honlapja. A rendőrök 23 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 6 fő bejutását pedig megakadályozták.

Az egyenruhások május 19-én 0 óra és 24 óra között hét esetben, összesen 23 határsértőt tartóztattak fel Kiszombor külterületén és a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. Ellenőrzésük során a férfiak közül ketten palesztin, heten afgán, a többiek szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. Ugyanebben az időszakban a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány két esetben, 6 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.

Bács-Kiskun megyében 58-an próbálták illegálisan átlépni a határt tegnapelőtt

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2020. május 19-én óra és 24 óra között tizenhárom esetben összesen ötvennyolc külföldit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén, valamint Tompa Közúti Határátkelőhelyen és Kelebia Vasúti Határátkelőhelyen. Az illegális migránsok afgán, szír, palesztin és iraki állampolgárnak vallották magukat.

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány Hercegszántó és Kelebia külterületén öt esetben huszonegy migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

police, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kilencen sérültek meg egy balesetben a 471-es főúton

info

Egy órán belül megtalálták az ötéves kisfiút! Köszönjük rendőreinknek!

Géza

Halálos baleset Kecskeméten

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------