Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ismét román horrorvontatmány bukott a magyar autópályán – életveszélyesek ezek a karavánok

Számos alkalommal írtunk már a magyar autópályákon közlekedő, életveszélyes, a legtöbb autós számára rémálmot jelentő halálkaravánokról.

Azokról, a potenciális életveszélyt hordozó vontatmányokról van szó, melyekre szabálytalanul, össze-vissza kötözve, lógva, hihetetlen mennyiségű roncs, vagy ép járművet pakolnak fel, s szállítják, jellemzően külföldre, legtöbbször Romániába.

Most megint hasonlót fogtak a rendőrök. a police.hu tájékoztatása szerint egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán. A román hatósági jelzéssel ellátott Mercedes Sprinter a hozzákapcsolt trélerrel szombaton délután az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon bukott le.

A jármű három személyautót, és köztük egy keresztben elhelyezett utánfutót szállított, amelynek egy része a tréler szélétől körülbelül egy méterre kilógott.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei a balesetveszélyesen rögzített rakományt észlelve a járművet az Autópálya Alosztályra kivezették. A sofőr részére a vontatási szabályok megsértése és a túlsúlyos rakomány elhelyezése miatt helyszíni bírságot szabtak ki, a járműszerelvénnyel pedig nem közlekedhetett tovább.

4 / 6

szabálytalan vontatás az M1-esen – Fotó: police.hu

5 / 6

szabálytalan vontatás az M1-esen – Fotó: police.hu

6 / 6

szabálytalan vontatás az M1-esen – Fotó: police.hu

 blikk, police

Hasonló hírek

Megerőszakoltak egy négyéves gyermeket Cegléden

Géza

Felfoghatatlan! Döbbenetes gyilkosság Budapesten, a Jászai Mari téren! Oszd meg!

Géza

Rendőreink elfogták az érdi emberölés feltételezett elkövetőjét

Géza