Hirmagazin.eu
Főoldal » Ismét pusztít az ebolavírus!
Külföld

Ismét pusztít az ebolavírus!

2015 06 25 233848
Három hét után ismét felütötte a fejét az ebolavírus Sierra Leone fővárosában – jelentette be a helyi járványügyi központ vezetője.

A tisztségviselő visszaesésként értékelte a Freetown egyik keleti nyomornegyedében regisztrált három újabb ebolafertőzést, de mint mondta, az ilyen visszaesések jellemzőek a hasonló járványokra. A hatóságok a járvány továbbterjedésétől tartanak a Magazine Wharf nevű, sűrűn lakott szegénynegyedben, amelyet sajtóhírek szerint gyakran sújt a malária és a kolera is.

Szakértők szerint a járvány azért terjed még mindig, mert a fertőzöttek nem tartják be a vírus átadását megakadályozni hivatott szabályokat: elszöknek az egészségügyi zárlat alá helyezett otthonukból, és a hagyományoknak megfelelően temetik el a betegségben elhunyt hozzátartozóikat. A holtakat ugyanis megmosdatják, mielőtt eltemetnék, így az ebolavírus a testnedvek útján át tud terjedni az élőkre.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Új korszak kezdődik Németországban, mondja a szakértő

Edit

Életét kockáztatva próbálta kimenteni a betegeket egy orvos az égő román kórházból

Géza

Hullanak az emberek Londonban, migránsbandákkal vív harcot a rendőrség

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!