Image default
Tudástár - minden érdekesség

Ismét lefotóztak egy hatalmas piramist a Holdon

A szokatlan felfedezést a kanadai Pacitto Dominic ufológus tette Montrealból még az év elején, de csak most tette közzé a világhálón. Bár, nem ez az első eset, hogy ilyesmit vélnek látni a Hold felszínén…

Pacitto Dominic ufológus a különös, leginkább egy piramisra emlékeztető objektumot, a Hold körül keringő Lunar Reconnaissance Orbiterfotóanyagai közt fedezte fel. Természetesen nem volt egyszerű észrevennie, alaposan át kellett böngésznie a nagy felbontású fotóanyagot a NASA nyilvános archívumában. Úgy tűnik, hogy nem csak ezt az egy felfedezést tette. Szerinte a Holdról készült friss fotók számtalan gyanús anomáliát tartalmaznak, amelyek hasonlítanak különböző ember alkotta szerkezetekhez. A kutató szerint ezek bizonyítékok arra nézve, hogy a földönkívüliek igenis léteznek, és meglátogattak minket.

A videót a különös építményről ITT nézheted meg!

Az ufológus a sima felüleltű, piramis alakú tárgyat egy hatalmas meteorit kráterében vette észre, majdnem a közepén. Elmélete szerint egy földönkívüli civilizáció képviselői piramisokat állítottak fel a Holdon több ezer vagy több millió évvel ezelőtt, majd meglátogatták a Földet, és hasonló szerkezeteket építettek a majdani Egyiptomi birodalom és a bolygó más területein is, amelyek azóta legendás rejtvényekké váltak az emberek számára. Tették mindezt azért, hogy nyomot hagyjanak a később esetleg kifejlődő értelmes lények számára: “Nem vagytok egyedül!”

Néhány kommentelő azonban úgy véli, hogy az olyan épületek, mint a Föld és a Hold és a Mars piramisai, párhuzamosan épülhettek, és egészen más funkciójuk lehetett, mint egy egyszerű üzenet a múltból. Más részről, vizuális szakemberek szerint a képen látható piramis alakú tárgy nem közvetlenül a felszínen van, hanem lebeg. Legalábbis az árnyéka ezt sugallja. Ha pedig ez így van, akkor nem itt voltak az idegenek, hanem még most is ITT VANNAK!

Az UFO-hívők legalábbis reménykednek benne…

Forrás: Ripost / Esoreiter.ru

Hasonló hírek

A kutatók is meglepődtek: ezt rejti valójában az Antarktisz

Mazsi

Jól figyeljetek! Ezt még biztos nem láttátok, de érdemes megnézni! (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Mikorra várható lányom első menzesze?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------