Hirmagazin.eu
Főoldal » Ismét egyre több a bevándorló Szeged környékén
Belföldi hírek

Ismét egyre több a bevándorló Szeged környékén

forrás: M1/Híradó

A bevándorlók a nagyfai befogadóállomáson laknak, és arra várnak, hogy elbírálják a menedékkérelmüket. A tábor nyitott, vagyis szabadon mozoghatnak, a 47- es főút mentén gyalogolnak be általában Nagyfáról Algyőre, vagy utaznak tovább Szegedre.

Algyőtől alig néhány kilométerre, Nagyfán, a Büntetés végrehajtási Intézet területén működik egy befogadó állomás. Jelenleg 85 migráns van ott, valamennyien menedékjogot kértek, és az elbírálásra várnak. A tábor nyitott, így bármikor kijöhetnek. Így volt ez a nagy roham idején is, de mivel akkor csak egy-két napot voltak itt, nemigen volt mozgás. Most viszont heteket töltenek el itt, így többet is járnak ki. Az algyői polgármester azt mondja, attól tartanak, ha újra többen jönnének Magyarországra, akkor a 600 fősre tervezett táborba is több ember érkezne.

Ismét egyre több a bevándorló Szeged környékén

A migránsok Algyőről Szegedre is beutaznak, az egyik bevásárlóközpontban gyakran látják őket vásárolni. Arra is volt már példa, hogy rendőrt hívtak rájuk, amikor a buszmegállóban várakoztak, de mivel igazolni tudták jogszerű tartózkodásukat, intézkedni nem kellett velük szemben.

Tavaly Magyarországon csaknem 391 ezer illegális határátlépővel szemben intézkedtek a hatóságok. Amióta a déli határon elkészült az ideiglenes biztonsági határzár, megszűnt a migrációs nyomás, csak kisebb csoportok próbálkoznak átjutni a kerítésen, idén egy nap alatt legfeljebb 65 migránssal szemben kellett intézkedni, szükség esetén pedig a magyar- román határon is kerítés épülhet.

 

Hasonló hírek

Ide gyűjtöttünk minden hasznos tudnivalót a hosszú hétvégével kapcsolatban

Edit

Mit tegyen, aki megkapta a banki elszámolást?

info

Újabb merényletekre lehet számítani Európában Földi László szerint

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------