Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ismert sportoló bukott le droggal a Szigeten – VIDEÓ

Hollandiában népszerű sportoló lehet a Sziget Fesztiválon elfogott kábítószer kereskedő.

Nem csak a magyar sajtóban olvasni a két dílerről, akikre a fesztivál első napja előtt csapták le a hatóságok, hanem a holland sajtó is a két férfitől hangos. A két holland származású férfinél augusztus 6-án nagy mennyiségű kábítószert találtak, miután a rendezvény biztonsági őrei észrevették, hogy gyanúsan sokan tolakodnak a hollandok sátránál, már a beköltözés napján. Az akkor talált mennyiség még csak kezdett volt, ugyanis ma reggel arról számoltunk be, hogy a két férfi autójában újabb adag ectasyra és marihuánára bukkantak, amivel együtt a drogok értéke már a 100 millió forintot is meghaladja.

A 444.hu Telegraaf lapja alapján arról számolt be, hogy az egyik drogdíler, akit csak Roelf B.-ként emleget a sajtó, egy jól ismert futó a hazájában. A 23 éves fiú nevét 2017-ben ismerte meg az ország, amikor százméteres versenyszámokban indult, majd több hazai és európai versenyen is részt vett.

A napokban egy másik holland profi sportolót is letartóztattak Németországban szintén kábítószer miatt. A 26 éves sprintert, Madiea G.-t a határon kapták el 50 kilónyi droggal.

A Szigeten elkapott két holland férfi jelenleg letartóztatásban van. amit augusztus 9.-én rendelt el a bíróság.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Így működik a fix traffipax

Edit

Elrendelték három gyanúsított előzetes letartóztatását a Hungária Értékpapír Zrt. ügyében

info

Minden bomba kikerült a Dunából, hazamehetnek az emberek – képek

Géza