Főoldal » ISIS parancsnok izraeli tábornokot fogtak el Irakban
Külföld

ISIS parancsnok izraeli tábornokot fogtak el Irakban

Az amerikai-orosz leszámolás küszöbön áll, de elhalasztották – a cionisták az Egyesült Államok kormányán belül a színfalak mögött hegedülnek – izraeli tisztet ejtett fogságba az iraki hadsereg DESI hírszerzés szerint

 

ISIS tábornokat fogtak el

Nahed Al Husaini, a Veterans Today damaszkuszi irodavezetőjétől

Egy másik erőműre, amely Aleppó városát látja el, amerikai harci gépek csaptak le. Megbízható forrás, aki beszélt a VT-el, azt mondta, hogy “az adminisztráción belüli rejtett kezeknek van egy fejszéjük, mellyel polgári létesítményeket támadnak Szíriában az ISIS és leányvállalatai elleni folyamatos orosz légicsapások fényében.

Amerikai repülőgépek támadták a polgári infrastruktúrát Mare’a-ban, Tal Sha’er-ben, és al-Bab-ban Aleppó városban, megszakítva az áramellátást Aleppó város nagy részében.

Ezt a bűnt 8 nappal azt követően hajtották végre, miután az amerikai koalícióhoz tartozó két F-16-os harci gép célba vette al-Radwaniyeh térségének két erőművét Aleppótól keletre, mely elvágta a környék áramellátását. A legfontosabb kérdés itt az, hogy “ki rendelte el a gépek repülését és a szíriai infrastruktúrák elpusztítását?

A forrásnak az a meggyőződése, hogy az amerikai-orosz konfrontáció küszöbön áll, de most elhalasztották. Az oroszok tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy:

Cionista elemek az amerikai-orosz kapcsolatok feszültté tételén dolgoznak partizánjaikat arra utasítva, hogy nehezítsenek meg bármiféle együttműködést a két világhatalom között Szíriában és a régióban.

izrael isis parancsnok szíria háború orosz putyin obama desi hírszerzés-hírek-2015-új világtudat

A sötétben működve nem spórolnak az erőfeszítésekkel, hogy megrontsák a létrejött nyugodt személyes kapcsolatot Barack Obama amerikai elnök és kollégája Vlagyimir Putyin orosz államfő között. Nem titok, hogy Obama jelenleg nem uralja teljes mértékben a hadsereget. Vannak olyan bennfentesek, akiknek van egy saját napirendjük, melyek nem összeegyeztethetőek azokkal a kódokkal, melyeket általában az Egyesült Államok hadserege követ.

Az amerikai parlament külügyi főképviselője, és a “DESI” (1), az Európai Biztonsági és Információs Főosztály nagykövete Dr. Haissam Bou-Said (2) megerősítette, hogy az iraki hadsereg elfogott egy izraeli tisztet, akinek a neve Yussi Elon Shahak, mely az “Amerikai Nemzetközi Parlament és az Európai Biztonsági és Információs Főosztály” által nyújtott hírszerzésen alapul. A tiszt rangja dandártábornok, és katonai száma Re 34356578765Az231434. Ez emlékeztet arra az izraeli dandártábornokra, akit Quneitra szíriai városban öltek meg, miközben terrorista csoportok vezetőivel találkozott.

Bou-Said azt is elmondta, hogy több mint kilencvenöt ISIS vezetőt végeztek ki tömegesen az “elit egységekből”, többnyire csecseneket, mellette kisebb számban irakiakat az Al Saynieh régióban, Moszul szomszédságában. Azzal vádolták őket, hogy kommunikáltak az ellenséggel.

Egy csoport csecsent és külföldit, akik Oroszországba léptek Ukrajna felől Moszulból érkezve, a helyi hatóságok elfogtak,” – jelentette ki Bou-Said. Az információt megerősítette az Oroszországból, Szíriából, Iránból és Irakból álló biztonsági bizottság. Úgy vélik, hogy más csoportokat is elhelyeztek Ukrajnában, hogy terrorista tevékenységet hajtsanak végre Moszkva ellen. Az elfogott férfiak elektronikus és bombaszakértők.
Veterans Today

 

forrás: Újvilágtudat

Hasonló hírek

Washington: a magyar-orosz megállapodások nem sértik a szankciós politikát

info

Hamarosan megoldódik az „Iszlám Állam-probléma”?

Edit

Morvai Krisztina utolsó felszólalását az EP-ben döbbent csönd követte – videó! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------