Image default
Bulvár

Intim titkairól vallott Balázs Klári

Ba­lázs Klári soha nem lenne képes nyi­tott há­zas­ság­ban élni és gon­do­san ügyel rá, hogy ba­rát­nőit is távol tartsa Gyuri bá­csi­tól.

Balázs Klári 39 éve él boldog házasságban, nála jobban csak kevesen tudhatják, mi a hosszú és jó házasság titka. Klárika a Ripost-tal szívesen megosztotta praktikáit.

Balázs Klári mindent megtesz Korda Györgyért

Balázs Klári mindent megtesz Korda Györgyért

Fotó: Keller Mátyás
Ripost: Amikor találkozunk, mindig azon gondolkodom, mit csinálhat, hiszen nem fog önön az idő. Csodásan néz ki, mi a titka?

Balázs KláriNagyon kedves, köszönöm, de nincs semmiféle titok. Egyszerűen imádom, hogy Gyurival még mindig tevékenyek vagyunk. Boldoggá tesz, hogy ennyit dolgozunk. A siker az ünneplés a szeret, ami árad felénk a közönségtől, feltölt és fiatalon tart.

Ripost: Teljesnek érezheti az életét, hiszen Korda Györggyel irigylésre méltó házasságban élnek és hosszú évek óta a karrierük is töretlen. Mire kell nagyon ügyelnie annak, aki hasonló kapcsolatot szeretne?

B.K.: Harminckilencedik éve vagyunk együtt. Óriási szerencse kell ahhoz, hogy két ember megtalálja egymást. Na, de megszerezni valakit és megtartani az két különböző dolog. Azt hiszem, hogy egy házasság mindig olyan lesz, amilyenre a két ember alakítja. Ketten csinálják, de ami nagyon fontos, hogy bizonyos dolgokat nem szabad beengedni a házasságába.

Ripost: Az olvasókat biztosan érdekelné pár konkrétum is… Önnek mire kellett nagyon odafigyelnie. Mitől féltette a kapcsolatát?

B.K.: Harmadikat semmi képen nem szabad beengedni az életünkbe. Én nagyon konzervatív vagyok…

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Hihetetlen vallomást tett Gáspár Bea! (A BlikkTV videója)

Géza

Komoly elhatározásra jutottak Korda Györgyék, így döntöttek

Mazsi

Durva, mivel vádolják Ördög Nórát: itt a válasza!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------