Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Intim fotókkal ostromolják a fiatal férfiak Medveczky Ilonát!
Intim fotókkal ostromolják a fiatal férfiak Medveczky Ilonát!
Magyarországi megjelenése alkalmából nagyszabású fogadást rendezett a Hello Magazin kiadója a Kiscelli Múzeumban. (Fotó: DFP)

Intim fotókkal ostromolják a fiatal férfiak Medveczky Ilonát!

Hirdetés

A nép­szerű tánc­mű­vésznő sok­szor jót mo­so­lyog ud­var­lói üze­ne­tein, ám elő­for­dul, hogy meg­döb­ben­tik a paj­zán és tisz­te­let­len meg­ke­re­sé­sek.

Barátai regisztrálták egy társkereső oldalra a művésznőt, aki hatalmas népszerűségnek örvend a férfiak körében. Medveczky Ilonának jólesik a rengeteg bók, valamint a megszámlálhatatlan kedves üzenet, melyekkel napról napra elárasztják postafiókját a hódolók. Ám akadnak olyan helyzetek is, amikor megterhelő számára a randioldalon való jelenlét. Most ért véget egy fellángolás az életében, mert rájött, hogy nem találják meg a közös hangot udvarlójával, de máris sorban állnak az újabb jelentkezők Ilona kegyeiért.

Intim fotókkal ostromolják a fiatal férfiak Medveczky Ilonát!

Magyarországi megjelenése alkalmából nagyszabású fogadást rendezett a Hello Magazin kiadója a Kiscelli Múzeumban.
(Fotó: DFP)

Jól meggondolom, kinek az üzenetére válaszolok, azt még jobban, kivel találkozom. Vannak férfiak, akik már az első levelükben letegeznek, tiszteletlen emberekre pedig nem pazarlok időt és energiát. Olyan is megesik, hogy első körben intim fotókat küldenek, vagy az erotikus vágyaikat fogalmazzák meg

– kezdte a Ripost-nak mosolyogva az elismert táncművésznő, aki hozzátette: a legtöbb üzenetet huszonéves férfiaktól kapja.

“Jólesnek a szép szavak, de fiatalemberekkel nem áll szándékomban ismerkedni. Máskülönben észrevettem, hogy szinte mindenkinek van valami hátsó szándéka, leinformálni nem tudom a levélírókat, fejfájást pedig nem akarok magamnak a későbbiekben. Nincs szükségem arra, hogy a kapuban álljanak… Aki értelmes üzenetet ír, azzal nagyon szívesen beszélgetek a világhálón, aztán ki tudja, elképzelhető, hogy valakivel még a találkozóig is eljutok majd” – mondta sejtelmesen Ilona.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: