Hirmagazin.eu

Interneten gyűjt pénzt Pálfi György filmje befejezéséhez

 Aktuális hírek

Interneten gyűjt pénzt Pálfi György filmje befejezéséhez

Interneten gyűjt pénzt Pálfi György filmje befejezéséhez
augusztus 28
09:43 2015

hirmagazin_2015-08-28_094235
Az Indiegogo közösségi finanszírozású platformon gyűjt pénzt Mindörökké című új filmjének befejezéséhez Pálfi György filmrendező.

A Mindörökké (az oldalon For Ever néven kereshető) című film Tar Sándor A mi utcánk című kötetének El, valahová című novellája alapján készült. A film története egy posztapokaliptikus, háború utáni magyar faluban játszódik, ahol minden szétrohadt, és az alkohol maradt az emberek egyetlen mozgatója.

A film középpontjában egy szerelmi háromszög áll, a három főszereplő Polgár Tamás, Ubrankovics Júlia és Menszátor-Héresz Attila.

A filmet vidéken, Bátán forgatták. Még néhány forgatási nap van hátra, mondta el a rendező, aki szerint tél végére, azaz a jövő februári Berlini Filmfesztiválra elkészülhet a film.A Toldit nem támogatták
Az új filmet Pálfi György akkor forgatta, amikor arra várt, hogy a Toldi-filmről döntsenek. A Magyar Filmalap végül nem adta meg a kért 900 millió forintot a nagyszabású történelmi filmeposzra.

A döntést úgy indokolták, hogy „egy ilyen magas költségvetésű projekt finanszírozása mind az adófizető nézőközönség, mind a filmszakma
felé jelentős felelősség.

A döntőbizottság szerint  még nincsenek meg a feltételei annak, hogy egy ilyen magas összegű támogatás mellett olyan filmalkotás szülessen, amely művészi színvonala mellett széles közönséget is képes megszólítani.”

Forrás: metropol; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
tűzvédelemphotographer-banner_468
loading...

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox