Image default
Bulvár

Interjú Lajcsival: “az életemnek egy boldogabb része következik“ + VIDEÓ!

A Bors birtokába jutott Galambos Lajcsi letartóztatása előtti talán utolsó nagyinterjúja. Azt mondja, boldogabb, mert szerényebben él.

Interjú Lajcsival: “az életemnek egy boldogabb része következik

– Azt gondolom, hogy az életemnek egy boldogabb része következik – ezt nyilatkozta Galambos Lajcsi az FLP TV-nek nem sokkal azelőtt, hogy kattant a csuklóján a bi­lincs. Mint ismert, vesztegetés és áramlopás gyanúja miatt vették őrizetbe a zenészt feleségével együtt szeptember 21-én. Azóta sem szüntették meg Lajcsi előzetes letartóztatását.

S hogy mivel indokolta a fent említett interjúban Lajcsi, hogy beköszönt életébe a boldogság? Meghökkentő dolgokat mond erről a videóban: szerényebb életre vágyott…

– Korábban azt hittem, boldog vagyok, nem csak élek. Most, hogy sokkal több időt áldozok önmagamra, elmegyek lovagolni, kiélvezem a kávé és a leves ízét, azt gondolom, hogy az éle­temnek egy boldog része következik – fejtette ki a Galambos Lajos.

A zenész beszél arról is: a lemezeladásokból megkapott hatalmas bevételből évtizedeken át luxuscikkeket halmozott fel. Csaknem negyven autót vett, hogy így pótolja, amit gyerekkorában sosem kaphatott meg. Ötvennégy évesen jött rá: nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.

Harminc kilót fogyott, mivel – mint mondja – a halmozás igénye megszűnt benne. A jelentős testi változást egészségesen érte el, diétát és súlycsökkentő tablettát használt. Ugyanúgy fontosnak tartotta a családi életet is. Már mindent megtett, hogy legalább a reggeleket a családdal tölthesse. Takarékos életmódra nevelte a gyerekeit. Ő maga is mindig lekapcsolta a villanyt, levette a fűtést, ha kiment a szobából.

Egyébként Lajcsi erre az interjúra luxusautó helyett már egy VW Bogárral érkezett. Így emlékszik rá beszélgetőtársa, Karizs Tamás:

– Őszintén mondta a kameránk előtt, hogy boldog. Éppen életstílust váltott, szerényen gazdálkodott, és a gyerekeit is erre nevelte. Biztos vagyok benne, hogy akkor még semmit sem sejtett abból, hogy nyomozás indult ellene, és lehallgatják a telefonjait – nyilatkozta a Borsnak dr. Karizs.

Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Mi lett vele? Borzasztó, hogy néz ki Rihanna – fotók

Géza

A Glastonbury Fesztiválon lazított Lilu

info

Szexkalandjairól vallott Nagy Ervin! Pofán kell köpnöm magam!

Mazsi