Hirmagazin.eu
Főoldal » Innen lopják el a legtöbb autót Magyarországon!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Innen lopják el a legtöbb autót Magyarországon!

Nem­csak az de­rült ki, mik a tol­va­jok ked­venc va­dász­te­rü­le­tei, hanem az is, me­lyik au­tó­márka a leg­nép­sze­rűbb a kö­re­ik­ben…

Jó hír! Egyre kevesebb autót lopnak el Magyarországon! Vidéken még jobbak az arányok, tízből kilenc autót ugyanis Budapesten visznek el a tolvajok…

Idén az első fél évben 835 autó körözését rendelték el a rendőrök, míg tavaly egész évben 2414 körözést adtak ki.Ez a szám pedig különösen kevésnek számít, hisz az elmúlt két évtizedben nem volt ilyen alacsony ez az adat!

Innen lopják el a legtöbb autót Magyarországon!
Egyre kevesebb autót lopnak el Magyarországon
Fotó: 123RF

Nem túl meglepő, hogy a legtöbb autót Budapesten viszik el: az összes hazai autólopás 90 százaléka a fővárosban történik, azon belül is a legtöbb a XI. és a XIV. kerületben. Tavaly a XI. kerületből összesen 75 autót vittek el a tolvajok, míg a XIV. kerületben 50 kocsinak veszett nyoma!  Nagyjából félszáz autót loptak el tavaly a II. és III. kerületből is…

Innen lopják el a legtöbb autót Magyarországon! 1

Az Autóvadász tavalyi adatai szerint évek óta a Volkswageneket és a Toyotákat lopják el leggyakrabban, de kapósak a Fordok, Suzukik, Renault-k és az Opelek is… Ezek a márkák nyilvánvalóan azért ennyire népszerűek, mert ezekből van a legtöbb Magyarországon.

A lopások azért szorulnak vissza, mert a rendőrség látványos akciókkal lép fel az autótolvajok ellen… Az akciók eredményesek is: több száz lopott kocsi került elő és több tucat autótolvaj és hamisító került rács mögé az elmúlt időszakban.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egymást követik a halálos balesetek: így kerülhetitek el a tragédiát az autópályán! Oszd meg!

Géza

Illegális migránsok Békés megyében

Géza

Berepült a temetőbe egy terepjáró Miskolcon – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------