Főoldal » Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! – VIDEÓ
Külföld

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! – VIDEÓ

Némi kikötéssel ugyan, de most mesés ingatlanokhoz juthatunk Olaszországban.

Az olasz Állami Vagyonvédelmi Hivatal és a Kulturális Örökség Minisztériuma egy elképesztő projektet indított el, melynek keretein belül 103 elhanyagolt vagy lepusztult állami luxusingatlant osztanak ki ingyen és bérmentve vállalkozó kedvű embereknek, akár külföldi állampolgároknak is – írja a TheLocal.

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány!

Az állami vagyont persze nem feltétel nélkül játssza át magánszemélyeknek az olasz kormány. Komoly elvárásokat támasztanak azokkal szemben, akik megkaparintanak 1-1 ilyen épületet. A leendő tulajdonosok 9 éves határidőt kapnak, hogy egy szigorú követelményrendszernek eleget téve, turisztikailag felfuttassák ingatlanjukat és annak környékét. Tehát a kastélyokat nem lehet önkényesen használni, például lakóház formájában, abból múzeumot, éttermet vagy valamilyen közösségi teret kell építeni. A cél, hogy a kevésbé frekventált, turisták által nem látogatott településeket is vonzóvá tegyék.

Ha 9 év elteltével a felülvizsgálat pozitív elbírással zárul és a tulajdonosnak sikerül a kapott ingatlant becsatolnia az olasz turizmus vérkeringésbe, akkor az hatóságok plusz 50 évre szóló ingyenes bérleti szerződést ajánlanak fel neki.

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! 1

A projekt portfóliójában rengeteg értékes és izgalmas ingatlant találni, méghozzá sokfélét – 16. századi barokk kastély és a modernebb stílusú bauhaus villa egyaránt akad.Többségük ára euró milliókban mérhető, de történelmi múltjuk miatt vannak felbecsülhetetlen értékűek is.

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! 2

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! 3

Ha kedvet kaptál és szívesen beszállnál befektetői oldalról az olasz kormány kezdeményezésébe, akkor a hivatalos honlapjukon megtalálod az összes ingatlant és a feltételrendszert, melynek betartásával te is belevághatsz a buliba.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

“Azért csúfolnak Berlinben az osztálytársaim, mert sertést eszem és német vagyok”

Géza

Az EU felvázolta, hogyan tervezi megszüntetni az óraátállítást

Mazsi

Történelmi mélypontra ért a német kancellár

Géza