Hirmagazin.eu
Főoldal » Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! – VIDEÓ
Külföld

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! – VIDEÓ

Némi kikötéssel ugyan, de most mesés ingatlanokhoz juthatunk Olaszországban.

Az olasz Állami Vagyonvédelmi Hivatal és a Kulturális Örökség Minisztériuma egy elképesztő projektet indított el, melynek keretein belül 103 elhanyagolt vagy lepusztult állami luxusingatlant osztanak ki ingyen és bérmentve vállalkozó kedvű embereknek, akár külföldi állampolgároknak is – írja a TheLocal.

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány!

Az állami vagyont persze nem feltétel nélkül játssza át magánszemélyeknek az olasz kormány. Komoly elvárásokat támasztanak azokkal szemben, akik megkaparintanak 1-1 ilyen épületet. A leendő tulajdonosok 9 éves határidőt kapnak, hogy egy szigorú követelményrendszernek eleget téve, turisztikailag felfuttassák ingatlanjukat és annak környékét. Tehát a kastélyokat nem lehet önkényesen használni, például lakóház formájában, abból múzeumot, éttermet vagy valamilyen közösségi teret kell építeni. A cél, hogy a kevésbé frekventált, turisták által nem látogatott településeket is vonzóvá tegyék.

Ha 9 év elteltével a felülvizsgálat pozitív elbírással zárul és a tulajdonosnak sikerül a kapott ingatlant becsatolnia az olasz turizmus vérkeringésbe, akkor az hatóságok plusz 50 évre szóló ingyenes bérleti szerződést ajánlanak fel neki.

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! 1

A projekt portfóliójában rengeteg értékes és izgalmas ingatlant találni, méghozzá sokfélét – 16. századi barokk kastély és a modernebb stílusú bauhaus villa egyaránt akad.Többségük ára euró milliókban mérhető, de történelmi múltjuk miatt vannak felbecsülhetetlen értékűek is.

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! 2

Ingyen osztogat luxusingatlanokat a kormány! 3

Ha kedvet kaptál és szívesen beszállnál befektetői oldalról az olasz kormány kezdeményezésébe, akkor a hivatalos honlapjukon megtalálod az összes ingatlant és a feltételrendszert, melynek betartásával te is belevághatsz a buliba.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Merényletekre készültek, támadás előtt vettek őrizetbe dzsihadistákat

Géza

47 embert végeztek ki Szaúd-Arábiában

info

Borzalmas hírek: feltámad az Iszlám Állam

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------