Hirmagazin.eu
Főoldal » Indul a kártérítési per: ennyi pénzt követel a borsodnádasdi brutális gyilkosság áldozatának édesanyja az elkövetőtől..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Indul a kártérítési per: ennyi pénzt követel a borsodnádasdi brutális gyilkosság áldozatának édesanyja az elkövetőtől..

Kezdődik az országos közfelháborodást kiváltó borsodnádasdi tinigyilkosság második felvonása!

Miután a K. Csenge (†17) életét könyörtelenül kioltó B. Rolandot (22) 18 évnyi börtönbüntetésre ítélte a bíróság, indulhat a kártérítési per. A gyönyörű Csenge édesanyja 25 millió forintot követel az elkövetőtől.

Róza teljesen belebetegedett a lánya elvesztésébe, többször is elmondta, hogy a gyilkos őt is megölte azon az estén. Azóta se éjjele, se nappala, nagyon rossz állapotban van. Sokáig kórházi kezelésre szorult, dolgozni talán többé nem tud.

A meggyilkolt Csenge édesanyja összetört /Fotó: RAS ArchívA meggyilkolt Csenge édesanyja összetört /Fotó: RAS Archív

– Számomra nem kérdéses, hogy a gyilkos Róza egész életét tönkretette, így egyértelmű, hogy kártérítési pert indítunk – közölte lapunkkal Csenge családjának sértetti jogi képviselője, dr. Lichy József.

Csengét ebbe a vízaknába dobták /Fotó: Zsaru magazin Csengét ebbe a vízaknába dobták /Fotó: Zsaru magazin

Mint ismert, a lányt 2017 szeptemberében találták meg egy vízaknában: kiderült, hogy megverték, majd fejjel lefelé bedobták az aknába. A fiatal lány kínok közt fulladt meg, esélye sem volt kimászni a vízzel töltött betonfalú lyukból.

Noha az ítélet szerint Roland maga verte meg, majd okozta a halálát, annyira gátlástalan volt, hogy még ő vigasztalta Csenge zokogó édesanyját.

Végül a rendőrségen lebukott, hogy köze van a tragédiához, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt ítélték el.

B. Roland 18 évet kapott  /Fotó: Grnák LászlóB. Roland 18 évet kapott /Fotó: Grnák László

Hirmagazin.eu: A 18 év arra elég, hogy kirafinálódjon a börtönben, és újra öljön ha szabadult, de arra nem elég, hogy egy elorzott életért szenvedjen!

Vonják, ha van

Ha nincs vagyona, a kártérítést a rabkeresményéből vonják. Az olaszliszkai lincselés elkövetőinek 45 millió forintot kellett volna kifizetni a halálra vert tanár, Szögi Lajos (†44) családjának. A szíven szúrt kézilabdázó, Marian Cozma (†26) szüleinek 100 millió járna.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Rémálommá vált a tengerparti nyaralás a migránsok miatt

Géza

Most érkezett: Bankrablás Budapesten, elgázolták a fegyveres támadót

Mazsi

A fiú úgy tűnt el a Szent Anna tóban, hogy senki nem vett észre semmit! Részletek!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------