Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Indokolatlanul támadta meg Orbán Viktor Miniszterelnökünket George Clooney – videó

A színész a GQ magazin Youtube-csatornájára felkerült interjúban beszélt többek között következő filmjéről, a The Midnight Sky-ról.

Clooney egy interjúben az új film hangulatát magyarázta, ennek kapcsán mondta egy ponton azt, hogy

“nem voltunk egy járvány közepén, amikor készült a film, de mégis itt volt az összes többi dolog. Hogy mennyi dühöt és gyűlöletet élt át mindenki világszerte, nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon”

A színész szerint ha a mostani életet ez a hangulat jellemzi, akkor az könnyen elvezethet egy olyan világhoz, amiben a film játszódik (a történet szerint 2049-ben).

A The Midnight Sky-nak Clooney a főszereplője és a rendezője is, a film december 2-án jelenik meg a Netflixen.

George Clooney végül részletesen elmondta véleményét Orbán Viktorról és a magyarokról is

George Clooney / Fotó: Soros György

George Clooney / Fotó: Soros György

George Clooney közleményben részletezte véleményét Orbán Viktor kormányáról és a magyarokról, miután a fél ország arról beszél, hogy a világhírű amerikai színész beszólt a magyar miniszterelnöknek. Aztán kitört a vihar, és Clooney válasza elvitte a keddet.

A Clooney keltette hullámok legutóbb Szijjártó Pétert késztették nyilatkozatra, ebben elismerte George Clooney-t, mint színészt, de politikai ismereteiről nem volt nagy véleménnyel.

Történt mindez azt követően, hogy a színész egy interjúban legújabb filmjéről beszélt, amelyben egy tudóst játszik, aki az Északi-sarkon van egyedül, és egy csapat űrhajóst kell figyelmeztetnie egy katasztrófára.

A film 2049-ben játszódik. A világhírű színész elmondta, hogy a film hangulatát nagyon befolyásolta, hogy a világban mennyi harag és düh van mindenütt – ekkor hozta fel példának Orbán Viktort és a brazil elnököt, Bolsonarot is.

Később Clooneyról olyan hírek jelentek meg itthon, hogy Soros György közeli ismerőse, fotózkodott a fiával is…

Ezek után Clooney hosszú közleményt adott ki, amelyben még tovább megy.

Telexen is megjelent közlemény magyar fordításában az áll, hogy nem számít arra, hogy a válaszát a magyar híroldalak nagy része lehozná, “mert azokat az orbáni rezsim vagy közeli szövetségeseik tulajdonolják és működtetik.”

– írja.

Kijelentette, hogy Soros Györggyel egyszer, egy ENSZ-értekezleten találkozott, ahol az Egyesült Államok elnöke is ott volt, és a menekültválságról volt szó. A fiával, Alexszel is egyszer találkozott, egy davosi rendezvényen. Ennyi a kapcsolata a Soros családdal, és le is írta, hogy hazugságok azok a cikkek, melyek ennél több kapcsolatot vélnek felfedezni közte és Soros György családja között.

Hozzátette azonban, hogy Sorosék oktatást, jogsegélyt finanszíroztak a szegényeknek és a menedékkérőknek, “elsöprő jótéteményt hoztak a világnak.”

Majd ismét megfricskázza Orbán Viktort:

“Orbán úr ugyanezt érzékelhette 1989-ben, amikor Soros úr fizette az angliai tanulmányait. Aztán a kormánya egymillió dollárt fogadott el Soros úrtól a régi szép időkben, amikor Orbán Viktor a kommunizmus ellen küzdött. Ami korábbi megjegyzéseimet illeti, szégyellném magam, ha nem szólalnék fel nyilvánosan az efféle tekintélyelvűség ellen, amelyben az Orbán-rezsim az ellenőrzése alá vonja a médiát, a cégeket drákói adószabályoknak veti alá, elhallgattatja a szabad sajtót, csak az ő engedélyükkel fotózható a drótkerítésük, démonizálja a jogfosztottakat, és a szélsőjobb felé kacsintgat.”

– írja.

Példának 1956-ot is felhozta, mikor magyar menekültek árasztották el a világot.

A magyarkoról is írt:

“Nagyon kedvelem a magyar embereket. Az 1980-as évek elején voltam ott először, amikor még a Szovjetunió része volt. A 2000-es évek elején tértem vissza, és a Duna-parton sétálgattam. Akkoriban Magyarország a Szovjetunió bukása után elért demokratikus siker ékes példájának látszott. Várom a napot, amikor Magyarország újra rátalál arra, ami egykor volt.”

– zárul a közleménye.

blikk, telex

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

15 perc a fürdőszobáért

info

Megfelelőek a vizsgálatok a debreceni repülőtéren (18+)

Géza

A szakállak igazi baktériumtenyészetek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------