Hirmagazin.eu
Főoldal » Indiai szerelme sem tudja megvédeni önmagától Demcsák Zsuzsát
Bulvár

Indiai szerelme sem tudja megvédeni önmagától Demcsák Zsuzsát

Sokan voltak, akik abban reménykedtek, hogy Demcsák Zsuzsa élete végre egyenesbe jön, miután az Ázsia Expressz forgatása alatt rátalált a szerelem.

Péntek reggel a Bors robbantotta ki az újabb Demcsák Zsuzsa botrányt, miután fotókat és egy videót is közzétettek arról, ahogyan a vezetéstől idén júliusban újabb három évre eltiltott műsorvezető a volán mögé ült.

Balázsék ennek kapcsán húztak párhuzamot a 2008-ban tragikus körülmények között elhunyt Albert Györgyi és közte. A legendás újságíró nyíltan beszélt depressziójáról és alkoholbetegségéről, Zsuzsa azonban magába folytja a problémáit. Ennek ellenére valóban nem lehet amellett elmenni, hogy jól látható átfedések vannak kettejük sorsának alakulásában. Szakmai életük tekintetében épp úgy, mint botrányaik kapcsán.

Fotó: DFP

Györgyi és Zsuzsa esetében is mindenki elismerte és elismeri, hogy nagy tudású, művelt és sokoldalú szakemberekként ismerték meg őket. Györgyi kiválóan beszélt angolul, Zsuzsa pedig négy nyelven kommunikál. Mindketten otthonosan mozogtak a reggeli televíziózásban, hiszen Albert Györgyi éveken át szerkesztette és vezette A reggel, majd a Napkelte című műsorokat, Zsuzsa neve pedig szinte összeforrt a TV2 Mokkájával. Érdekes tény továbbá, hogy mindketten az ATV-ben fejezték be tévés pályafutásukat. A két műsorvezető élete azonban leginkább magánéletük kapcsán mutat átfedést.

Hiszen Györgyin sem tudott segíteni a párja, ahogyan a jelek szerint Zsuzsát sem tudja visszafogni Krishan, akivel hamarosan összeházasodnak majd.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A rajongók meghatódtak Bud Spencer és Terence Hill gyermekeinek közös fotóján

Mazsi

Tóth Vera kitálalt! Reagált az őt és testvérét ért vádakra!

Mazsi

Végleg eldőlt a Klapka-vagyon sorsa! Erre senki sem számított!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------