Image default
Bulvár

Íme, Harry herceg, ahogy még soha nem láttuk

a 000 DV1929787 europress EZA e1418909808349 1024x576
Forrás: hellomagazine.com | 2015. 02. 05. 12:06:00

Nem csoda, hogy Harryt jófej srácként emlegetik a fiatalok.
A 30 éves hercegről a GIF-ek, egy nottinghami belvárosi, ifjúsági projekt keretében készültek. A Full Effekt munkáját a Királyi Alapítvány is támogatja, amit ő, bátyja Vilmos herceg, és Camridge hercegnője, Kate Middleton közösen alapítottak.

Harry a képek alapján jól érezte magát, együtt nevetett és tréfálkozott a fiatalokkal, akik a projekt keretében filmkészítést, és filmgyártást tanulnak. A tréning részeként a fiatalok együtt dolgozhatnak Dominic West színésszel is, akit Harry herceg is jól ismer, hiszen már találkoztak tavaly a déli-sarki útjuk alkalmával.

Harry herceg Lesothóban. Fotó: AFP

“Határozottan sokat jelent, hogy Harry herceg megint meglátogatott bennünket, nem sokszor történik velünk ilyesmi, és jóleső érzés, hogy ő is büszke az eredményeinkre. Amint találkozik vele az ember, rögtön tudja, hogy ő egy igazán jó srác” – nyilatkozta az egyik 16 éves részvevő.

A vállalkozás legfőbb célja, hogy növeljék a fiatalokban a vezetői képességeket, fontos hogy képesítést kapjanak, és ezáltal csökkenjen azok száma, akik bandatagokká válnak.

Harry megnézte azt a 30 perces kisfilmet is, amit a fiatalok készítettek. A történetben a legfőbb hangsúlyt a családi háttérre, a rájuk nehezedő nyomásra, és ahogy ők fogalmaztak, erre a “nagyon felnőtt világra” helyezték, melyet egy fiatal pár romantikus kapcsolatán keresztül próbáltak kifejezni.

Hasonló hírek

Íme Geszti Péter 12 pontja a bevándorlókról!

Mazsi

Tündéri fotókon az immár hároméves György herceg

Edit

Derékba törte életét a diagnózis, de megpróbál megbékülni a helyzettel

Edit