Image default
Bulvár

Íme Cristiano Ronaldo legújabb, 693 milliós luxusháza – Fotók

Costa del Sol Dél-Spanyolország üdülőparadicsoma manapság az egyik legfelkapottabb luxus nyalaróhely a világon. Nem véletlen tehát, hogy a világhírű focistának, Cristiano Ronaldonak is megtetszett.

Noha korunk egyik legjobb és legnépszerűbb labdarúgója jelenleg a torinói Juventus játékosa, mindig szívesen tölt időt Spanyolországban, ugyanis a Real Madridnál eltöltött esztendők pályafutása legszebb időszakai közé tartoznak. Most viszont már nemcsak a szép emlékek, hanem egy luxusvilla is oda köti, ugyanis egy exkluzív lakóparkban potom 2,3 millió dollárért, azaz forintra átszámítva 693 millió forintért vásárolt magának egy üdülőházat, hogy amikor az országban tartózkodik, varázslatos körülmények között élvezhesse szabadidejét a család és barátai társaságában.

Kép: gqmiddleeast
Kép: gqmiddleeast

A négy hálószobás, nyitott terű nappalis, hatalmas konyhával és szabadtéri étkezővel büszkélkedő ház tágas kertjéből természetesen nem hiányzik a medence, és a festői kilátás a tengerre. A nyaralóház egyébként csak egy apró része a Ronaldo tulajdonában lévő 47 millió dolláros ingatlanok sokaságának. A luxus üdülőházról még több fotót ide kattintva tudtok megtekinteni.

Kép: gqmiddleeast

(via)

Hasonló hírek

Mi történt? Mentőt kellett hívni Keresztes Ildikóhoz

Mazsi

Kiss Ramóna teljesen átalakult

info

Hazaengedik a nagymamától született négyes ikreket

Edit