Image default
Divat, szépségápolás

Imádni fogod: megérkezett a Toms Disney cipőkollekciója hozzánk is

Hát persze, hogy eddig is imádtuk a Toms cipőket, na de most meg aztán még több oka van a rajongásunknak, hiszen végre hozzánk is megérkezett a márka Disney-kollekciója.

A márka ajánlása szerint: ´Azoknak, akik üvegcipőben törik át az üvegplafont´. Micsoda remek üzenet, és igen a Toms speciális darabjait a klasszikus Disney hősnők díszítik.

A eredeti animált rajzok az 1930-as évek közepe és 1959 között készültek, amikor fiatal nők egy csoportja dolgozott a színfalak mögött, hogy életet és színt vigyen a Disney animációs filmekbe.

Ezek a nők adták a részleteket és a varázslatot ezekhez az időtlen történetekhez, kockáról kockára, csillámról csillámra.

A limitált kiadású kollekcióból 4 modell: a Csipkerózsika, a Hamupipőke, a Tündér Keresztanya és az egerek, Gus és Jaq képeivel díszített Alpargaták érhetők el Magyarországon 2018 július 25-étől, kizárólag a PIG Shoes üzleteiben.

Az örömünket csak még inkább fokozza, hogy a Toms ezúttal figyelt a társadalmi felelősségvállalásra, és minden eladott pár cipővel egy rászorulót is támogatunk, a márka a partnerein keresztül olyan adományozási formát keres, ami segít a lányoknak és nőknek tanulni, hallatni a hangjukat, és a saját életük urai lenni. Mi ez, ha nem girl power!?

 

 

Forrás: Glamour.hu

Hasonló hírek

Hogyan öltözködjünk divatosan, ha van egy kis súlyfeleslegünk?

Edit

Bye Alex lett az év legstílusosabb férfia – Átadták az idei InStyle-díjakat

Géza

17 oltári szexi csizma, amit te is szívesen elfogadnál télre

Edit