Image default
18+ Életmód hírek

Imádja az időseket, most éppen egy 91 éves szeretője van a 31 éves férfinak

A hatvan évnyi korkülönbség ellenére óriási a szerelem, aktív a szexuális életet élnek, és szinte elválaszthatatlanok.

A 31 éves, Kyle Jones tizennyolc éves kora óta tudja, hogy kicsit más típusú nők jönnek be neki, mint a legtöbb férfinak. „Van, aki a barnákat szereti, mások a szőkéket, én az idősebbeket” – mondja. „Nem tudom elmagyarázni úgy, hogy mások is megértsék, egyszerűen imádom a ráncokat, az ősz hajat, és azt a megmagyarázhatatlan bölcsességet, ami ezekből a nőkből sugárzik.”

Imádja az időseket, most éppen egy 91 éves szeretője van a 31 éves férfinak 1
Kép: www.ladbible.com

Kyle partnereit javarészt az interneten ismeri meg, és egyszerre több nővel is randizik. Furcsa ízlése miatt kap bőven hideget és meleget is környezetétől. „A leggyakoribb, amivel időről-időre szembe találom magam, hogy én a hölgyek pénzére hajtok, pedig ez egyáltalán nem igaz” – panaszolja a fiú.

Kyle édesanyja Ceceila ledöbbent, amikor fia bemutatta neki legújabb barátnőjét, a 91 éves Marjoriet. „Amikor elárulta, hogy a szerelemben az ízlése egyáltalán nem olyan, mint a többi fiúnak, csak legyintettem. Arra gondoltam, majd kinövi. Ám mikor hazaállított mostani „barátnőjével”, megfagyott bennem a vér. Rájöttem, hogy komolyan kell venni, amit Kyle mond” –mondta az édesanya a Daily Mailnek.

Imádja az időseket, most éppen egy 91 éves szeretője van a 31 éves férfinak 2
Kyle barátnőjével és édesanyjával. Kép: www.ladbible.com

Marjorieval egyébként egy könyvesboltban ismerkedtek meg. A dédimama kezdetben hitetlenkedve fogadta a jóval fiatalabb férfi közeledését, de ma már egyáltalán nem bánja, hogy belement a dologba. Az Extrém Szerelmek című televíziós műsorban meséltek kapcsolatukról, ahol elárulták, hogy még mindig tudnak egymásnak újat mutatni, még az ágyban is.

Imádja az időseket, most éppen egy 91 éves szeretője van a 31 éves férfinak 3
Kép: LadBible screenshot

„ A szex egyszerűen csodálatos. Én magam csodálom, és megdöbbentem, mennyire tetszik nekem. Nincs is ennél jobb. Nagyon hízelgő volt, hogy egy ilyen fiatal ember udvarol nekem. Néha olyan érzésem van, hogy a kisfiam, aztán hip-hop az ágyban vagyunk és teljesen másképp érzem. – mesélte a műsorban Marjorie.

Forrás: noizz.hu

Hasonló hírek

A lány már nem lélegzett de a rendőr karjaiba vette… 18 évvel később így köszönte meg, hogy megmentette az életét

Mazsi

Ilyen az eszkimószex, szex kölcsönbe

info

Oda nem illő anyagok voltak a bevont étrend-kiegészítőkben

Géza