Hirmagazin.eu
Főoldal » Ilyet ritkán láthat: Így menekült egy bűnöző a rendőrök elől
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ilyet ritkán láthat: Így menekült egy bűnöző a rendőrök elől

bscap000214 1024x576
Forrás: M1 Kékfény | 2015. 02. 17. 07:12:00

Elektromos vezetéken ugrálva, ereszcsatornákon mászva próbált menekülni a rendőrök elől egy szökésben lévő bűnöző. Az akcióról készült videót megszerezte a Kékfény.
Rablás, lopás és garázdaság miatt nyolc évre ítélték azt a férfit, akit múlt kedden fogtak el a II. kerületi kapitányság rendőrei a budapesti Vakond utcában. A bűnöző ellen négy elfogatóparancsot adtak ki, mert nem vonult be a börtönbe. Az akcióhoz a helyszínre vonultak a BRFK kutyás járőrei is, mert T. Károlyt korábban többször próbálták elfogni, de mindig sikerült elmenekülnie.

A rendőrök most fülest kaptak, tudták, hogy hol bujkál. Porcsin Csaba zászlós, a helyi körzeti megbízott talált rá a menekülő férfi búvóhelyére. A szomszédos telkeken és épületekben senki sem lakik, közel az erdő, és több út is vezet a város felé, ezért kellett kutyás rendőrökkel körbevenni az épületet.

A nyomozók számítottak arra, hogy a férfi nem adja magát könnyen. Az épület tetőablakához egy létra volt készítve, a garázsban pedig egy motor állt. A szökevény több menekülő utat dolgozott ki magának, de ami történt az a legtapasztaltabb egyenruhásokat is meglepte.

A rendőrök először becsengettek, a házigazdákkal akartak beszélni. Egy nő ajtót is nyitott, de tagadta, hogy ott lenne a keresett férfi. Az egyenruhások nem hittek neki, bementek és átkutatták az egész épületet, de nem találták a szökésben lévő bűnözőt, ám meghallották, hogy valaki a tetőn próbál menekülni. A rendőrök utána eredtek, és megpróbálták bekeríteni a legalább 10 méter magasban botladozó férfit.

Úgy tűnt, a férfinek semmi esélye, mindenhol rendőrök és kutyák, sehol sem tudott volna leugrani, de T. Károly nem adta fel. Az elektromos kábelbe kapaszkodva egy fára ugrott, majd onnan a szomszéd ház tetejére mászott az ereszcsatornán. A férfi közben folyamatosan kiabált, fenyegetőzött. Végül úgy tűnt, megadja magát, de mégis tett egy újabb kísérletet a menekülésre. Először megbontotta a tetőcserepeket, és megpróbált bemászni a padlástérbe, de erre nem volt ideje, így megpróbált leereszkedett az egyik erkélyre. Mászás közben azonban megcsúszott és lezuhant.

T. Károly végül nem sérült meg komolyabban, néhány karcolással megúszta az ámokfutást. Az elfogása után úgy tűnt, nem igazán tudja, mi történik vele. A rendőrök szerint szemmel láthatóan tudatmódosító szer hatása alatt állt, és végül el is mondta, hogy marihuánát fogyasztott.

A férfi börtönben van, ahol megkezdi a lopásért, rablásért és garázdaságért kiszabott ítéletek letöltését. A szökésért és menekülésért nem jár plusz büntetés, mert az nem számít külön bűncselekménynek, viszont a korábban meghozott ítéleteknél kizárják a kedvezményből. Ez azt jelenti, hogy a teljes büntetést le kell ülnie – hangzott el a hétfő esti Kékfényben.

Hasonló hírek

Ki akarta rabolni a benzinkutat (+videó)

Géza

Kifutottak az időből a gólyatábori erőszak vádlottjának tárgyalásán

info

Tragédia történt az M3-ason

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------