Hirmagazin.eu
Főoldal » Ilyet még nem láttál: Így rabolják el a földönkívüliek a teheneket!
Tudástár - minden érdekesség

Ilyet még nem láttál: Így rabolják el a földönkívüliek a teheneket!

Már eddig is szá­mos ér­de­kes fel­vé­telt lát­tunk ufók­ról, de a kö­vet­kező két videó min­dent visz. Aho­gyan a föl­dön­kí­vü­liek a te­he­ne­ket…

Pár évtizede még a hátborzongató állatcsonkítások borzolták a gazdák idegeit a világ számos pontján. Az incidensek során főleg a szarvasmarhák, juhok, lovak estek áldozatul az ismeretleneknek. Az állatok egyes részeit szinte sebészeti pontossággal távolították el, kivéreztették őket, majd otthagyták a tetemeket. Sem az eltávolított részeket, sem pedig vért nem találták meg a helyszíneken.

(Fotókat nem mellékelünk, ezeket bárki megtalálhatja, ha beüti a keresőbe “animal mutilation”, de jobb felkészülni, mert sokkoló fotókkal fog találkozni, aki kíváncsi a részletekre!)

Főként fül, szemgolyó, állkapocs, nyelv, nemi szervek és a végbél került eltávolításra, mintha egy fanatikus pszichopata gyűjtötte volna őket. Azonban a jelenség olyan nagy számban és oly sok helyen fordult elő a világban, hogy aligha lehetett egyetlen ember műve…

Számos elmélet született a borzalmas jelenség magyarázatára, természetes bomlási folyamatok, ragadozók, rejtélyes szekták, titkos katonai program, de még a Chupacabra nevű misztikus lényt is meggyanúsították. Idővel aztán a képbe kerültek a földönkívüliek is, mert néhány alkalommal furcsa fényeket láttak a megcsonkított állat- tetemek felfedezése előtt.

A köztudatban aztán inkább a földönkívüliek begyűjtő akciójaként ragadt meg. Hogy mivel kísérletezhettek, még csak elképzelése sem volt senkinek, de ha jobban belegondolunk, akkor inkább nem szeretnénk látni a végterméket.

Az állatcsonkítások, amilyen rejtélyes módon kezdődtek, úgy is értek véget. Napjainkban már csak elvétve kerülnek elő hasonló tetemek.

A dolog érdekessége, hogy most viszont felbukkant pár fénykép és videó, amiktől még az ufóvadászok is megborzongtak. A fotókon az látható, amint egy tehenet a lábaihoz rögzített kábelekkel emelnek a levegőbe. Felette pedig különös fények világítanak…

A videón pedig konkrétan láthatjuk, amint egy állat egyszer csak kiemelkedik a csordából, és belebeg egy fénylő, repülő csészealjba...

A felvételek eredetisége persze megkérdőjelezhető. Főként az, hogy miért kötnek a tehén lábaira kábeleket, amikor fel is tudnák emelni az antigravitációs vonósugárral, mint ahogyan a videón is láthatjuk. Egyébként ez utóbbiról több olyan személy is beszámolt, akiket már raboltak el az idegen lények, és hasonló módon lebegtek be a különös járműveikbe…

Az ufóhívők mohón falják az ilyen és ehhez hasonló videókat, de az ellenzők szintén népes csoportja szerint a fotókon egy szarvasmarha helikopteres szállításának egy részletét misztifikálták. A videó pedig egy olyan japán tejreklámból lett kivágva, ami sohasem ment le adásba, mert a megrendelőnek nem tetszett…

Persze mindent meg lehet magyarázni. Döntsd el, hogy melyik verzió áll hozzád közelebb…

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Hatalmas felhőkarcoló épül London szívében: ez lesz a legmagasabb épület a városban

Mazsi

Nyomkövető chipet az állami segélyből élőkbe!

Edit

Titokzatos születése miatt ez a kanadai nő azt gyanítja, hogy ő egy hibrid

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------