Hirmagazin.eu
Bulvár

Ilyen valójában! „Kibeszélték” tévés kollégái Borbás Marcsit

Nem tettek lakatot a szájukra.

Borbás Marcsi kétségkívül hazánk egyik legkedveltebb televíziós személyisége, követői egyenesen rajonganak érte. De mi a helyzet a pályatársaival? Ők vajon hogyan vélekednek a Gasztroangyalról? A Story magazinnak őszintén vallottak róla.

Az 53 éves műsorvezető már számos hivatalos elismerést kapott – a napokban pedig Príma Primissima-díjra jelölték. Minden egyes trófea nagyon fontos számára, de valószínűleg a legjobban annak örül, ha versenytársaitól kap bókot. Márpedig őt mindenki szereti, hiszen éppen olyan közvetlen kollégáival, mint bárkivel a műsoraiban.

– Azért kedvelem Marcsit, mert nagyon hiteles abban, amit csinál. Nagyon érthető egy laikus számára, amilyen én is vagyok. Tudtam a telefonszámát, és felhívtam, hogy mit csináljak a spanyol csigákkal, ha nem akarom, hogy megegyék az egész kertet. Segített rajtam. – mesélte Liptai Claudia.

Szily Nóra is rajong érte. Meg is magyarázta, szerinte mi Marcsi titka: – Nagyjából egy időben kezdtük a pályafutásunkat Marcsival, aki azóta is megmaradt annak a lánynak, mint aki huszonévesen volt. Mit sem változott az idő múlásával, nincsenek sztárallűrjei, sem egy rossz szava másokhoz. Igazi ön azonos személyiség, aki pontosan olyan civilben, mint amilyennek a képernyőn láthatjuk. – magyarázza Nóra, hozzátéve, elképesztő az a pozitív energia, ami Marcsiból árad. Feltölt és inspirál másokat.

Soma Mamagésa az elsők között gratulált Marcsinak a jelöléshez. Soma szerint a Gasztroangyal egy egy igazi gyöngyszem, ő az igazi nő.

– Marcsi titka abban rejlik, hogy nem akar másmilyen lenni, mást mutatni, mint amilyen. Ez pedig nagyon-nagy kincs.

Forrás: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Fotó: RTL

Hasonló hírek

Szabó Győző: Ultimátumot kaptam, vagy a drog, vagy a szerep! – VIDEÓ

Mazsi

Egy cipőszörnyetegben lépett az utcára

info

Kis Grófo klipjében is feltűnik a prostis pénzen vett Porsche (+Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------