Főoldal » Ilyen szexpartnert keresnek a magyarok
Életmód hírek

Ilyen szexpartnert keresnek a magyarok

Most fellebben a fátyol erről a sokak által ismert, de kevésbé hangoztatott online tevékenységről, ugyanis hiánypótló felmérést végzett felhasználói körében az egyik hazai szexpartnerkereső weboldal.

Ilyen szexpartnert keresnek a magyarok

Ennek során arra voltak kíváncsiak az oldal üzemeltetői, hogy milyen partnerre vágynak a szexre éhes magyar nők és férfiak. Ezt közel fél ezren el is árulták nekik és több tévhitet is megcáfoltak az eredmények.

A nők szerint az ideális férfi szexpartner sportos vagy átlagos testalkatú, barna (esetleg fekete) hajú, borostás és legalább 180 cm magas. Öltözködésben viszont nem a sportos, hanem a lezser-elegáns vonal a nyerő a nők szemében. A nők úgy gondolják, hogy szexuálisan a legvonzóbb szakma jelenleg a tűzoltó, de meglepő módon a rendőrök és az orvosok is beindítják a fantáziájukat.

A Szexrandi.hu kutatásából kiderül, hogy a nők egyáltalán nem a tökéletes férfit keresik, ha szexre vágynak. A többség véleménye, hogy lehetnek hibái a férfinak, de fontos, hogy az ágyban legyen kreatív, indítsa be a nő fantáziáját. A válaszadók szinte kivétel nélkül megjegyezték, hogy nagyon fontos számukra az is, hogy a szex mellett legyenek közös témáik, azaz tudjanak beszélgetni is a férfivel, akivel alkalmanként ágyba bújnak.

És hogy mit mondanak erre a férfiak? A férfiak számára – ha szexpartnerről van szó – a nő hajszíne teljesen mellékes (de ha már nagyon kell választani, a szőke és kékszemű nők vannak előnyben) és egyáltalán nem szeretik, ha partnerük látványosan ki van sminkelve. A többség a smink nélküli vagy a csak finoman sminkelt nőkért van oda. A rúzst pedig egyenesen el lehet felejteni, a férfiak alig harmadának jön ugyanis csak be, ha a nő rúzsozza magát. Kevésbé (vagy talán semennyire) sem szexi tehát a rúzs az ágyban.

Tévhit az is, hogy a férfiak szexpartnernek inkább a vékony, sportos testalkatú nőket választják. A felmérés szerint a férfiak fele az átlagos testalkatú nőkért van oda, tehát a se nem túl sovány, se nem túl kövér nőket szeretik. Sőt, a felmérésében részt vevő férfiak közül minden ötödik kifejezetten a néhány plusz kilóval rendelkező (vagy kifejezetten molett) nőket szereti.

A műkörömnek sincs olyan hatása, mint azt a nők gondolnák. Nagyon kevés férfi állította csupán, hogy őt bizony beindítja, ha a nőnek műkörme van. Sőt, minden negyedik férfit kifejezetten lelomboz a műköröm látványa.

A férfiak a szexuálisan legvonzóbb női szakmának az ápolónőt tartják, de a titkárnők és a tanárnők is az élen végeztek. Legkevésbé az orvos, ügyvéd és pszichológus szakmákat jelölték meg szexinek a férfiak, és meglepő módon az aerobic oktató, fodrász és kozmetikus nők is a lista végén szerepelnek.

Talán a legnagyobb tévhitet oszlatja el az a tény, hogy a Szexrandi.hu felmérésének eredménye szerint bizony a férfiaknál sem csak a szexről szól az alkalmi kapcsolat. Bár nem olyan magas az arány, mint a nők esetében, de a nagy többségnek igenis fontos, hogy az együttlétek során beszélgetni is tudjon partnerével.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

A fűtés letekerésével csak keveset spórolhatunk

info

Kiderült, hogyan trükköznek az árakkal a multik

Mazsi

Mi az élet lényege, mi az élet titka és értelme

Mazsi