Image default
Bulvár

Ilyen szexi jótékonysági naptárat még senki nem csinált

Francia tűzoltók szerepelnek benne, akik nem csak hősök, hanem jó pasik is. A bevételt jótékony célra fordítják.

Ilyen szexi jótékonysági naptárat még senki nem csinált

Egy francia divatfotós, Fred Goudon egy igazán különleges 2016-os naptárat jelentetett meg. A naptár bevételét jótékony célokra – például a Tűzoltók Határok Nélkül nevű nemzetközi szervezet támogatására – fordítják. A (kassza)siker borítékolható: a naptárban ugyanis – lengén öltözött – francia tűzoltók szerepelnek. A fotós egy teljes évet szentelt a fotózásra – a végeredmény abszolút őt igazolja.

“Nekem és sok más embernek a tűzoltók: hősök. Ezek a fickók minden egyes nap szembenéznek a halállal, hogy emberek életét mentsék. És mindegyikük olyan szép és olyan erős – és mindegyikükből árad egyfajta büszkeség, ami csak rájuk jellemző” – nyilatkozta Fred Goudon.

Most pedig következzen néhány fotó naptárból! Azoknak a hölgyeknek a kedvéért, akik esetleg kételkednének benne, nyomatékosítjuk: ők tényleg valódi tűzoltók, nem szupermodellek.

Ilyen szexi jótékonysági naptárat még senki nem csinált3

Ilyen szexi jótékonysági naptárat még senki nem csinált3Ilyen szexi jótékonysági naptárat még senki nem csinált 7Ilyen szexi jótékonysági naptárat még senki nem csinált 8Ilyen szexi jótékonysági naptárat még senki nem csinált 9

Forrás: szeretlekmagyarország

 

Hasonló hírek

160 millió dollárért árulják az USA legdrágább otthonát (+ Videó)

info

Kulcsár Edina veheti át Gombos Edina helyét

Edit

Újabb baleset érte Demjén Rózsit: összezúzta magát a zenész

Mazsi