Hirmagazin.eu
Főoldal » Ilyen nincs! Bicskanyitogató Berki pofátlansága
Bulvár

Ilyen nincs! Bicskanyitogató Berki pofátlansága

Az izom­ce­leb per­zsa­sző­nye­get vá­sá­rolt au­tója alá, amit ki is pró­bált. Az sem za­varta, hogy még a vil­la­mos­nak is vá­ra­koz­nia kel­lett mi­atta.

Berki Krisztián legutóbbi pofátlansága után – amikor is anyósával akarta fizettetni az esküvőjét – nehéz feladatnak hittük, hogy tudja fokozni a tahóságot. De sikerült újra nagyot alkotnia a folyton okoskodó izomcelebnek.

Perzsaszőnyeget vásárolt az autója alá, mert Dubajban a gazdagoknál is ez a szokás, és ha valakinek a kocsija megérdemli, hogy méregdrága szőnyegen álljon, akkor az ő.

Magyarországon az én autóm megérdemli azt, hogy egy igazi perzsaszőnyegen álljon. Nagy legyen, drága legyen, nekem legyen csak olyan Magyarországon

– szólította fel Berki afgán üzletfelét, hogy intézkedjen.

Ilyen nincs! Bicskanyitogató Berki pofátlansága

Próbálok én szerény lenni, de nincs mire. Mióta hazajöttem Amerikából, még nem vettem semmit, hát ideje valamire költeni

– fejtette ki az Édes Élet kameráinak a nagyképű celeb.

Sőt úgy nem is mehetett haza, hogy ki ne próbálta volna a szőnyeget,  méghozzá nem is akárhol: a villamossínen. Az sem izgatta különösebben, hogy feltartja a forgalmat, és még a villamosnak is várakoznia kell az arcoskodása miatt.

Én nem akartam, hogy  hazamegyek és kiderül, hogy nem jó a szőnyeg. Természetes, hogy kipróbálom. Most kit érdekel, ha az éppen a villamossínen van? Én vagyok a Berki, hát megtehetem. Öt perce mindenkinek van

– jelentette ki flegmán Krisztián.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megrázó, őszinte vallomás! Ezt mondta Szinetár Dóra kedvese a megcsalásról!

Edit

Nem beszél a fia Rékasival?

Edit

Kiszivárgott, emiatt romlott meg Vilmos és Harry herceg kapcsolata

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!