Hirmagazin.eu
Főoldal » Ilyen interjút még X-Faktor-mentorral nem olvastál
Média és szórakozás

Ilyen interjút még X-Faktor-mentorral nem olvastál

Az éne­kes rend­ha­gyó in­ter­jút adott la­punk­nak, lát­ha­tóan meg sem pró­bált ja­ví­tani a kom­men­te­lők sze­rint bot­rá­nyos imi­dzsén.

Fogalmazhatunk úgy is, hogy rendhagyó interjút adott a Ripost-nak az X-Faktor új mentora, ByeAlex, de úgy is, hogy tesz arra a néhány millió magyarra, aki ősszel őt fogja nézni a tévében, kis túlzással naponta.

Lapunk szerette volna szóra bírni az énekest, hogy az olvasók jobban megismerhessék, hiszen a nyilvánosságtól meglehetősen elzárkózik. Úgy tűnik azonban, hiába próbáltuk közelebb hozni a tévénézőkhöz, őt láthatóan nem izgatja, hogy milyen a megítélése.

Ilyen interjút még X-Faktor-mentorral nem olvastál

A vele készített interjút módosítás nélkül közöljük:

Az nyilvánvaló, hogy a mentorkodás egy új kaland az életedben, de nem bántad meg, hogy elvállaltad? Mindig megosztó személyiség voltál, volt, aki azért szeretett, mert sosem voltál mainstream celeb, aki fűnek-fának haknizott a magánéletével, mások pedig épp ezt nem kedvelték benned, sokan sznobnak tartanak. Ezt te hogyan látod?

Továbbra sem haknizom a magánéletemmel. Ugyanaz az ember vagyok, több lehetőséggel és tapasztalattal. Sznob nem vagyok, csak van ízlésem és elképzelésem.

Az X-Faktor oldalán most rengeteg negatív kommentet lehet olvasni az idei mentorgárdáról, a legtöbb rosszat pedig láthatóan rólad írják. Hogyan érint ez téged, illetve nem bánod, hogy az x-faktoros szerepléseddel precedenst teremtettél mindenki számára, hogy ítélkezzen feletted?

Szerintem ha megszámolod, nem rólam írják a legtöbb rosszat. Hanem osztozunk a rosszban. Érzelmileg nem is ér már el ez hozzám.  A farkas nyugodtan alszik tovább.

Ilyen interjút még X-Faktor-mentorral nem olvastál 1

Milyen a viszonyod a mentortársaiddal?

Jó.

Ki az, akivel leginkább megtaláltad a közös hangot, és kivel kevésbé?

Mindenkivel.

Tóth Gabival számítasz további csörtékre?

Nem nagyon lesz ilyen szerintem.

Az nyilvánvaló, hogy a zenekarok mentora szeretnél lenni, de melyik az a csapat, amelyik szerinted a legtávolabb áll tőled?

Huszonöt év felett. Unnám, azt hiszem.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Most jelentették be: meghalt a legismertebb James Bond

Mazsi

Minden idők legnézettebb előzetese! Te láttad már?

Mazsi

Híres akarsz lenni? Egyszerű a megoldás

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------