Hirmagazin.eu
Főoldal » Ilyen durva trükköt még nem láttál!
Bulvár

Ilyen durva trükköt még nem láttál!

Láttunk már néhány durva trükköt, beleértve számos bicikli/motorbicikli mutatványt, de ezt élőben biztos nem mertük volna végignézni!

Durva trükk

Mielőtt bárki belevágna egy extrémsportba, azért vannak dolgok, amiket alaposan át kell gondolnia. Ha egy embernek már házastársa van, és/vagy gyermekei, teljesen mindegy, milyen tapasztalt és képzett az adott sportban, nem éri meg folytatni azt, és továbbra is kockára tenni az életét. Egy biztos: még ha nincsis még saját családod, mindenképpen érdemes kötnöd egy baleset- és életbiztosítást, mielőtt belevágnál az efféle “hobbikba”.

Ilyen extrém sportág a motorozás is. Nem elég, hogy biciklivel hihetetlen, életveszélyes trükköket képesek végrehajtani a vakmerőbb sportolók, ugyanezeket megteszik motorral is, ami azért egy kicsit veszélyesebb a biciklinél. Nézd meg hát a következő videót, és ámulj! Minket őszintén szólva a hideg ráz az egész videó alatt…

 

Forrás: tudnodkell;

Hasonló hírek

Ellen módszerével javulhat a hangulatunk 7 másodperc alatt! :) + VIDEÓ

Edit

Egy modell szalagavatója – Ti hogyan ünnepeltetek?

info

Ru­bint Réka el­ké­pesztő ala­kí­tása a török rep­té­ren

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------