Hirmagazin.eu
Külföld

Ilyen az Iszlám Államért meghalni

forrás: hirado.hu

A Vice News csapata megszerezte az Iszlám Állam egyik lelőtt harcosára erősített kamera felvételeit. A videón az látható, valójában milyen pánik és káosz uralkodik a terroristáknál, mikor bevetésre indulnak.

A kamerával felszerelt terrorista a kurd pesmerga csapatokkal vívott harc közben halt meg még márciusban, Moszul városától 30 kilométerre.

A videó a megszokott amerikai “sikerfelvételekkel” ellentétben a kegyetlen valóságot mutatja: a dzsihadistára erősített kamera felvételei káoszt, pánikot és előre várt mártírhalált mutatnak.

2016 a vég kezdete lesz az Iszlám Állam számára?

A francia védelmi miniszter 2016-ot Moszul és Rakka felszabadítása évének nevezte. Az egymást követő dzsihadista kudarcok ellenére a miniszter úgy tartja, a sarokba szorított terroristák veszélyesebbek, mint valaha, továbbra is a legsúlyosabb terrorista fenyegetést jelentik.

 

Hasonló hírek

Figyelemmel kíséri az ENSZ-főtitkár a Murszi-pert

info

Weber és Timmermans: Az iszlám hozzátartozik Európához

Géza

Merkel háborútól tart a Nyugat-Balkánon határzár esetén

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------