Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Illegális migránsok, egész éjjel, több alkalommal próbáltak Magyarországra jutni

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migránsokból álló csoport ma éjszaka. (2018. 05. 12., szo – 01:22, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság).

Alföldi Régió Magazin

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. május 12-én 0 óra 40 perckor 14 külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén, akik pakisztáni állampolgárnak vallották magukat. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy migránsokból álló csoport. (2018. 05. 12., szo – 05:27, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. május 12-én 4 óra 50 perckor újabb 5 külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén, akik pakisztáni állampolgárnak vallották magukat. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: police.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

El van átkozva a 31-es főút: két órán belül két horrorbaleset is történt pár kilométerre egymástól (helyszíni fotókkal)

Géza

11 migráns egy személyautóban

Géza

Autókat törtek fel Pesterzsébeten!

Géza