Image default
Média és szórakozás

Ijesztő vallomás: söröskorsóval dobták fejbe Tatár Csillát

A Csak show és más semmi sztárja komoly történetet mesélt el a múltból.

Rémisztő történetet mesélt el a múltjából Tatár Csilla. Tizenhat éves volt, amikor kiszökött otthonról, hogy bulizni mehessen.

Jól is szórakozott egészen addig, ameddig a tánctéren fejbe nem találták egy söröskorsóval. A seb vérzett is, de azt mondja, nem hagytak benne mély nyomot a történtek.

“Megúsztam, annyira nem volt durva. Első igazi polgárpukkasztó, vagány cselekedetként gondolok vissza rá”– emlékezett vissza a Ripost-nak Csilla, aki bár a Csak show és más semmi színpadán hétről hétre kockára teszi testi épségét, mégsem tart a sérülésektől. A negyedik élő műsorban a Hooligans gitárosaként áll a színpadra.

Azt gondolom, hogy a műsor története alatt a legnehezebb produkcióval készülünk. Mondtam is Schobert Norbinak, hogy tuti belefogyok ebbe a hétbe

– mondta Tatár Csilla, majd hozzátette:

“A Hooligansszel együtt fogunk zenélni. Őszintén mondom, hogy ennyi idő alatt hangszeren megtanulni, ritmizálni, és beszállni egy kész dalba, amit az egész ország ismer… Ettől féltem a legjobban.

A sérülésektől nem parázok: felgyújthatják körülöttem a színpadot, ledobhatnak és leugrok bármilyen magasságból.

“Na jó, egy komoly félelemem van, amit a kezdetektől próbálok elhessegetni a gondolataimból. Csak a lábaimat ne érje sérülés. Hiszen igazi szenvedélyem a futás és minden napomat ezzel indítom” – folytatta a műsorvezető, aki minden percét élvezi a próbáknak.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Az európai régió legjobbja lett a hazánkat bemutató imázsfilm

Edit

Mi lesz így? Súlyos milliókat veszített Tóth Gabi

Mazsi

Simon Kornél és Janicsák Veca nyerte A Nagy Duettet!

Edit