Hirmagazin.eu
Főoldal » Ijesztő, mi okozhatja a következő tömeges migrációt
Külföld

Ijesztő, mi okozhatja a következő tömeges migrációt

Irakot jelenleg nem csak az aszályos időszak, de a törökök intézkedései is sújtják. Szakemberek szerint sokan mehetnek csődbe, ami újabb migrációs hullámot indíthat el Európa felé.

Irak a világ második legnagyobb kőolaj exportáló országa, ennek ellenére az emberek többsége szegénységben él. Több nagyvárosban is utcára vonultak a parasztok, hogy tiltakozzanak az iraki kormány intézkedései miatt. A mezőgazdasági minisztérium ugyanis úgy döntött, hogy a Tigris és az Eufrátesz folyók alacsony vízállása miatt megtiltja a rizs, a gabonafélék, a gyapot, a napraforgó és a bab termesztését.

A természeti katasztrófa miatt rengeteg jószág szomjan pusztult, a mezőgazdaságból élők megélhetése veszélybe került. Az időjárás mellett az sem kedvez az irakiaknak, hogy az említett két folyó forrása Törökországban található. Az ankarai kormány pedig azt tervezi, hogy több gátat és vízi erőművet is építtet a folyók török szakaszán, ezzel pedig a fennhatóságuk alá kerülne az Eufrátesz és a Tigris szabályozása. Ha a törökök úgy döntenek, akkor Szíria és Irak nagy része is bármikor víz nélkül maradhat – írja az Epoch Times.

Ebben az esetben egészen biztos, hogy több millió bevándorló indulna útnak Európa felé.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Házkutatások Brüsszelben, egy embert őrizetbe vettek

Edit

Meghalt a megtámadott brit parlamenti képviselő

Edit

Szöul az atomtámadás első jelére porig rombolja Phenjant

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------