Image default
Tudástár - minden érdekesség

Ijesztő: Magától mozgó babáról készítettek videót! + Videó!

Fogalmunk sincs, hogy mi történik ezen a videofelvételen, de félelmetesnek félelmetes. – írja a Bors.

2015-08-15_075227

Fogalmunk sincs, hogy mi történik ezen a videofelvételen, de félelmetesnek félelmetes.

Egy magától mozgó, hátborzongató babáról készült videó került fel a napokban az internetre. Őszintén szólva nem nagyon tudjuk kivenni, hogy a képen mi látszódik, csak egy lassan mozgó tárgyat látunk, amit valóban nem irányíthat emberi kéz, hiszen egy lezárt üvegkalitkában van. A kutatók szerint a baba kezében lévő kereszt elemelkedik, megáll 90 fokos szögben, majd pár másodperccel később az üvegnek dől.

– Soha nem láttam még csak ehhez hasonlót sem. Amint megláttam a felvételeinken az aprócska mozgást, azonnal felijedtem. Tudtam, hogy valami nagyon fontosat sikerült rögzítenünk. A kamerát nem kapcsoljuk le, és tovább kutatjuk a jelenséget. Valószínűleg egy idős ember szelleme maradt ebben a világban és így szórakozik vagy akar közölni valamit. – idézi a Caters hírügynökség Jayne Harris parakutatót.

A baba előző tulajdonosa azt mondta, az egyik éjjel arra kelt fel, hogy a baba kezei a torkán vannak. Magyarázatot nem talált a jelenségre, ezért kérte paranormális tevékenységekkel foglalkozó szakemberek segítségét.

Forrás: Arany gondolatok

Hasonló hírek

2050-re ezek a betegségek pusztítóbbak lesznek a ráknál

Mazsi

Már 2,5 éves Jaxon, az agy nélkül született kisfiú

Edit

Az egykori legnagyobb magyar csokimennyország 

info