Image default
Bulvár

Ijesztő dolog történt: Elment a hangja az ismert magyar zenésznek

Amint érzékelte a bajt a legendás zenész, azonnal időpontot kért az orvoshoz.

Benkő László ezerrel pörög, az Omega együttessel rengeteg koncertjük van a nyáron, ám ennek ellenére belátja, hogy néha már lassítania kell.

A billentyűsnek még ma is többször eszébe jut a pillanat, amikor orvosa 2017 májusában közölte vele: rákos. Bár azóta megműtötték, és az ijesztő májdaganat már a múlté, Benkő László azóta sokkal jobban odafigyel magára és a szervezete figyelmeztetését is komolyan veszi. A zenész jelenleg jó formában van, csupán a hangja aggasztja, ami néhány hete erőtlenné vált. Benkő a Ripistnak mesélt a furcsa helyzetről.

„Nem tudom, mi ez, de néhány hete nagyon furcsa a hangom. Erőtlen és néha nehezemre esik a beszéd. Nem fáj a torkom, nincsen más panaszom, ezért még kombinálni sem tudok. Már kértem időpontot az orvoshoz, ki kell deríteni, hogy mitől van ez. Bárki felhív, egyből azt kérdezi, hogy mi a baj, beteg vagy, olyan furcsa a hangod. Pedig jól vagyok, sokat játszunk az Omegával”

– mondta a zenész, aki, ha beteg, akkor is a színpadra vágyik, megállás nélkül dolgozik.

„Tele vagyunk fellépésekkel, és aki ismer, az tudja, hogy számomra a színpad jelenti a mindent. Amikor ott vagyok, nincs betegség, se fájdalom, megszűnik a külvilág, csak a zene létezik. Valahogy olyankor megáll az idő”

– áradozott Benkő László, aki az elmúlt két évben gyakran szorongott korábbi daganatos betegsége miatt, de szerencsére most is tünetmentes.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Megrázó: Kirabolták Ihos Józsefet!

Mazsi

Titkos (bizarr) szokások, amit soha nem vallanánk be a férfiaknak

info

Lánya elvesztése árnyékolja be Várkonyi András 70. születésnapját “A túlélés a cél”

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------