Image default
Bulvár

II. Erzsébet saját miniszterelnökén gúnyolódott

Az a hír terjed, hogy a királynő a ruházatával próbálta kifejezni, mit is gondol valójában Nagy-Britannia unióból való kilépéséről.

II. Erzsébet brit királynő szerdán beszédet mondott a Lordok Házában. Ebben ismertette az új brit kormány törvényalkotási programját. A két legsarkalatosabb pont, az uniós tagságról szóló törvény visszavonása és a bevándorlás szabályoszása lesz az elkövetkezendő két évben. A közösségi oldalakat használók körében azonban nem ez volt a központi téma, hanem, hogy a királynő csupán véletlenül öltözött kék-sárgába, vagy ezzel a – kísértetiesen az uniós zászlóra hasonlító – ruházattal akarta tudatni, hogy nem támogatja a brexitet.

II. Erzsébet kalapja már külön nevet is kapott, a netezők csak anti-brexites kalapnak nevezik. Sokak szerint a királynő igazi trollként, kemény humorát bevetve kritizálta Theresa Mayt és az uniós kilépést.

Az esemény különösen nagy érdeklődést váltott ki, ugyanis lapértesülések szerint ez lehetett az utolsó, Lordok Házában tartott beszéde királynőként – írja a Bild.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Palvin Barbiról olyan kép készült, amin nem biztos, hogy felismered

Edit

Ahogy meglátta a pincérnő, hogy mit írt a számlára a vendég, zokogásban tört ki

Edit

A Willis lány keblei szó szerint szemet szúrnak – átlátszó ruhája mindent megmutatott

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------