Hirmagazin.eu
Főoldal » Így veszed észre, ha ágyba akar bújni veled egy nő!
18+

Így veszed észre, ha ágyba akar bújni veled egy nő!

Menj biz­tosra, ne koc­káz­tass! Ol­vass a je­lek­ben, ami­ket a nők kül­de­nek, és csak akkor kö­ze­ledj, ha tudod, hogy nyert ügyed van. Íme, azok a bi­zo­nyos jelek, amik el­árul­nak neked min­dent. Soha többé nem le­szel bi­zony­ta­lan.

Eljutottál az első randiig? Szuper, de ne bízd el magad, mert még semmi sem biztos. A legjobb, ha egy romantikus vacsorára viszed a választottad, mert sok mindent elárul egy nőről, ahogyan eszik. A jelekből kiderítheted számíthatsz-e némi desszertre. A technikát bármikor használhatod, hiszen lehet, hogy a hölgy csak a negyedik vagy az ötödik randin adja be a derekát. A lényeg, hogy ismerd fel a jeleket, és csak akkor lépj, ha zöld utat kaptál, így nem eshetsz pofára.

Így veszed észre, ha ágyba akar bújni veled egy nő

1. Osztatlan figyelemmel ajándékoz meg

Az első és legfontosabb jelzés, ha csak veled foglalkozik. Nem nyomkodja a telefonját, nem nézi a körülöttetek lévő eseményeket. Nem másokról beszélgettek, hanem magatokról. Ő is szívesen mesél magáról, és figyel rád, amikor te beszélsz. Nem kerüli a szemkontaktust, hanem csak is rád fókuszál.

2. Nem érzi magát kínosan

Egyszerűen megállapíthatod, ha feszeng vagy kényelmetlenül érzi magát a randin.  Figyeld a reakcióit, amikor kitöltöd a bort vagy a késsel vágod a húst.

Így veszed észre, ha ágyba akar bújni veled egy nő 1

Ha elfordul vagy türelmetlen, akkor sajnos alig várja, hogy véget érjen,

és nagy az esélye, hogy nem fogja elfogadni a meghívásodat, a lakásodra, hogy megnézze a bélyeggyűjteményedet.

3. Bátran eszik a kajádból

Kínáld meg a főételedből. Ha visszautasít vagy diszkréten átnyúl a saját evőeszközével, akkor bizony behúzta a féket. De, ha hagyja, hogy megetesd a villáddal, és közben még a szemedbe is néz, biztos, hogy vonzódik hozzád.

4. Bókolj okosan

Az első randin óvatosan bánj a bókokkal. Ne csapj rögtön a közepébe, először csak a fülbevalóját, a ruháját vagy a haját dicsérd meg. Ha viszonozza a bókot, vagy mesél egy történetet a fülbevalóról, akkor számít neki a véleményed. Az pedig csak jót jelenthet.

2015-11-18_172040

5. Érzékien eszi a desszertet

Ha lágyan, kecsesen, esetleg halk nyögésekkel élvezi a desszert minden falatját, az bizony hatalmas jelzéssel bír. Nem hogy zöld utat kaptál, de egyenesen tűzijáték vezet téged az ágyába.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megőrjít, amikor szex közben káromkodik…

Edit

Azt érezte, hogy az anyja telepatikusan molesztálja, ezért megkéselte! 18+

Mazsi

Szörnyű! Nyolcéves korától erőszakolta nevelőapja Tímeát, az anyja videóra is vette az aktust – Még a börtönben ülve is megkeserítik lányuk életét (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------