Hirmagazin.eu
Főoldal » Így szabadulhatunk meg a hátfájástól a láb ezen pontjainak masszírozásával
Egészség - betegség

Így szabadulhatunk meg a hátfájástól a láb ezen pontjainak masszírozásával

A gerinchez vezető pontok például a láb belső élén találhatóak. Az alábbi pontok masszírozása által könnyedén megszabadulhatunk a hát-, gerinc, -és nyakfájástól, merevségtől.

Így szabadulhatunk meg a hátfájástól a láb ezen pontjainak masszírozásával

Masszírozhatjuk saját magunknak is, de más is elvégezheti a megfelelő mozdulatok – az eredmény ugyanolyan hatásos. Kezdjük először a teljes gerincoszlop tehermentesítésével.

Fogjuk meg a jobb lábat a bal kezünkkel, támasszuk meg, majd a jobb hüvelykujj segítségével kezdjük nyomkodni a láb belső gerincét, a lábujjtól egészen a bokáig

Ezután ugyanebben a pozícióban, erősen simítsuk végig az ujjunk, fentről lefele az előbbi részen, így biztosak lehetünk benne, hogy egyetlen pont sem maradt ki.

Így szabadulhatunk meg a hátfájástól a láb ezen pontjainak masszírozásával 1

A hátfájás enyhítésére nyújtsuk ki a jobb lábunk, majd fogjuk meg, úgy, hogy az első két lábujj találkozásánál levő csontot csippentsük enyhén meg. A hüvelykujjal gyakoroljunk nyomást a láb felső részén, közbe egyenletesen lélegezzünk ki és be. Fokozatosan csökkentsük a nyomást, dörzsölgessük inkább. Ugyanezt végezzük el a másik lábon is.

Így szabadulhatunk meg a hátfájástól a láb ezen pontjainak masszírozásával 2

A következő gyakorlathoz üljünk le, tegyük keresztbe a lábunk, majd lazítsuk el, és a jobb lábat vegyük a bal kézbe, a balt pedig a jobba. Ezután tartsuk hátra a jobb lábat, mintha patkolnának, és a jobb kéz hüvelykujjával masszírozzuk meg a közepétől egészen a sarokig. Többször végezzük el ezt a mozdulatot, hogy teljesen el tudjon lazulni. A nyomás után, ha óvatosan simogatjuk ezt a területet, enyhülni fog a görcsös fájdalom, ellazul a gerinc. Ha még mindig tart a fájdalom, ismételjük meg a másik lábon is, érezni fogjuk, ahogy árad az energia.

Forrás: Arany gondolatok

Hasonló hírek

Éveken belül egymillióra nőhet az alkoholisták száma Magyarországon

Edit

Családtagjaik arcát sem ismerik fel – itthon kétszázezren élnek így

Edit

Így fiatalítja a nők testét a görögdinnye

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!