Hirmagazin.eu
Főoldal » Így szabadították ki a kutyust, miután 40 kilométert utazott egy kocsi lökhárítójába szorulva – Kiderült, miért hagyta magára a sofőr
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Így szabadították ki a kutyust, miután 40 kilométert utazott egy kocsi lökhárítójába szorulva – Kiderült, miért hagyta magára a sofőr

Szolnok — Őt aztán szereti a jóisten: életben van az a kutya, amelyet egy Renault Megane lökhárítójából szabadítottak ki Szolnokon, miután Kecskemétről 40 kilométert ott utazott és egy éjszakát is eltöltött beszorulva.

A közepes testű beagle-keveréket Kecskeméten ütötte el egy szerb férfi, aki egy szolnoki hotelbe igyekezett. Az ebet a parkolóban egy szerelő, Balogh Attila vette észre.

– A hotelben áramszünet volt, így vittem egy aggregátort, hogy orvosoljuk a problémát. Már épp szedtem össze a cuccaimat, amikor megláttam a lökhárítóba szorult kutyát – kezdte Attila a Blikknek. – Kisebb sokkot kaptam, de amikor odaléptem hozzá, a kutya kifordította a fejét. Akkor láttam, hogy még él. A hotel dolgozóival együtt egy erővágóval szabadítottuk ki, közben pedig a kocsi tulajdonosa is megérkezett – folytatta a megmentő. – Megkérdeztem a férfitól, hogy miért nem szedte ki azt a szerencsétlent. Azt válaszolta: ő próbálkozott, de morgott rá a kutya. Hihetetlen! – tette hozzá felháborodva a férfi.

Még egy éjszakát is végigkínlódott a kutyus a Renault Megane lökhárítójába szorulva /Fotó: Facebook

Varga-Szabó Lídia, a Garden Hotel értékesítési vezetője szerint valóságos csoda, hogy az eb túlélte a balesetet, ráadásul egy éjszakát még a parkolóban töltött, embertelen körülmények között.

– A vendég azt mondta az érkezésekor, hogy egy kutya van az autójában, de inkább bent hagyja. Másnap reggel szembesültünk azzal, hogy egyszerűen sorsára hagyta – mondta Lídia, aki megetette, megitatta a kutyust, majd orvoshoz szaladt vele. – Nem akartuk elhinni, hogy szinte egy karcolás nélkül megúszta a balesetet és az azt követő hosszú utat.

Egy erővágó és a hotel személyzete kellett ahhoz, hogy biztonságban kiszedjék a beagle-keveréket /Fotó: Facebook

A nőstény kutyust jelenleg Nagy Marianna civil állatvédő vette gondozásba, egyelőre keresik a gazdáját.

– Amikor autóba ültünk, nagyon félt, láttuk, hogy előjöttek a rossz emlékei. Van csipje, ami viszont nincs regisztrálva, így a keresés egyelőre zajlik – árulta el az állatvédő.

Így élhette túl a balesetet

Sági Edit műanyaghegesztő szerint a kutya úgy élhette túl a balesetet, hogy az autó nagy sebességgel ütötte el.

– Ha lassabban halad a kocsi, akkor maga alá gyűri az állatot. A lökhárítóban van egy rugalmas rács, ami felfogta az ütést. Általában ezek leszakadnak, de ebben az esetben a baleset után visszaállt a helyére, az állat pedig benne maradt – magyarázta a szakember, aki számos hasonló esetet látott már, a rókák, a nyulak és az őzek viszont nem élték túl az ütközést.

blikk

Hasonló hírek

Ma hatástalanítják a Rákospalota-Újpest vasútállomásnál talált bombát

Géza

Idősotthon lakóit lopták meg – több mint 70 milliót szereztek

Edit

Gyalogosgázolás tegnap éjjel

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------