Image default
Bulvár

Így segít Gesztesi Károlyon új szellemi vezetője!

Az Iz­ra­el­ből va­sár­nap ha­za­térő szí­nész mellé a Hit Gyü­­le­­ke­­zete szel­­lemi ve­­ze­­tőt adott, még­­hozzá Gera Zol­­tán vá­­lo­­ga­­tott lab­­da­­rú­­gót. A si­ke­res já­té­kos el­árulta, hogy pró­bálja meg ki­húzni a gö­dör­ből Gesz­te­sit.

Ahogy arról a Ripost már beszámolt, válogatott focistánk, Gera Zoltán lett Gesztesi Károly lelki segítője a Hit Gyülekezetében.

A sikeres játékos nem először vállal mentori szerepet, ugyanis amikor Angliában légióskodott, keresztényként szintén sok játékostársának segített rátérni a helyes ösvényre. Tapasztalatát és hitét most a nehéz időszakot átélő színésznek is megpróbálja átadni.

Karcsival nemrég ismerkedtem meg a gyülekezetben. A megtérés útján segítem majd őt, ezért hamarosan újra fogunk találkozni. Annak idején nekem is volt támogatóm, így természetesnek tartom, hogy ő is számíthat majd rám mindenben, ha szükségét érzi. Kívánom neki, hogy bejárja azt az utat, amit Isten szán neki. Nagyon örülök, hogy csatlakozott a Hit Gyülekezetéhez, s remélem, hogy megmarad közöttünk.”

– fogalmazott érzelmesen a Blikknek Gera.

Így segít Gesztesi Károlyon új szellemi vezetője!
Fotó: TV2

Gesztesi egyébként vasárnap délután érkezett haza Izraelből, ahova egy új karrierlehetőség csábította, majd a szerelem is rátatált. Rövidnadrágban, napbarnítottan szállt le az egyórás késéssel landoló repülőről, és bár sokat pihent és rendszeresen imádkozott, fáradtnak tűnt. A Blikk munkatársának is csak annyit mondott, hogy rohannia kell.

Mindennek ellenére úgy tűnik, végre rátalált a helyes útra, és Gera segítségével legyőzheti a nehézségeket.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Hillary Clinton: utolsó szemét, ezt nem úszod meg!

info

Bodrogi Gyula vallomása: így hódította el Törőcsik Marit az első férjétől – videó

Géza

Ha ezt elolvassátok, elájultok! Ossza meg mindenki! Köszönjük! Hirmagazin.eu

Géza