Hirmagazin.eu
Főoldal » Így segít Gesztesi Károlyon új szellemi vezetője!
Bulvár

Így segít Gesztesi Károlyon új szellemi vezetője!

Az Iz­ra­el­ből va­sár­nap ha­za­térő szí­nész mellé a Hit Gyü­­le­­ke­­zete szel­­lemi ve­­ze­­tőt adott, még­­hozzá Gera Zol­­tán vá­­lo­­ga­­tott lab­­da­­rú­­gót. A si­ke­res já­té­kos el­árulta, hogy pró­bálja meg ki­húzni a gö­dör­ből Gesz­te­sit.

Ahogy arról a Ripost már beszámolt, válogatott focistánk, Gera Zoltán lett Gesztesi Károly lelki segítője a Hit Gyülekezetében.

A sikeres játékos nem először vállal mentori szerepet, ugyanis amikor Angliában légióskodott, keresztényként szintén sok játékostársának segített rátérni a helyes ösvényre. Tapasztalatát és hitét most a nehéz időszakot átélő színésznek is megpróbálja átadni.

Karcsival nemrég ismerkedtem meg a gyülekezetben. A megtérés útján segítem majd őt, ezért hamarosan újra fogunk találkozni. Annak idején nekem is volt támogatóm, így természetesnek tartom, hogy ő is számíthat majd rám mindenben, ha szükségét érzi. Kívánom neki, hogy bejárja azt az utat, amit Isten szán neki. Nagyon örülök, hogy csatlakozott a Hit Gyülekezetéhez, s remélem, hogy megmarad közöttünk.”

– fogalmazott érzelmesen a Blikknek Gera.

Így segít Gesztesi Károlyon új szellemi vezetője!
Fotó: TV2

Gesztesi egyébként vasárnap délután érkezett haza Izraelből, ahova egy új karrierlehetőség csábította, majd a szerelem is rátatált. Rövidnadrágban, napbarnítottan szállt le az egyórás késéssel landoló repülőről, és bár sokat pihent és rendszeresen imádkozott, fáradtnak tűnt. A Blikk munkatársának is csak annyit mondott, hogy rohannia kell.

Mindennek ellenére úgy tűnik, végre rátalált a helyes útra, és Gera segítségével legyőzheti a nehézségeket.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Végül minden férfi megbánja, ha elengedett egy törődő nőt! Oszd meg!

Géza

Kivizsgálta a rendőrség Fodor Zsóka prostiügyét!

Mazsi

Bill Cosby 35 áldozata számolt be szexuális zaklatásról a The New York Magazine-ban

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------