Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Így pecsételi meg egy életre a gyerek sorsát a szülők válása! ELGONDOLKODTATÓ!!!

A hűtlenség nem csak a házastársakat viseli meg, de a gyerekek is nehezen tudnak megbirkózni a dologgal. Valószínű, hogy rajtuk nem látszik annyira, de higgyük el, hogy mélyen legbelül őket is megviseli, ha anya vagy apa félrelép.

A szülők közti nézeteltérést, és feszültséget nagyon megérzik a gyerekek, bármennyire is próbáljuk védeni őket. Ha nem beszélünk velük nyíltan, akkor később akár komolyabb problémák is adódhatnak.

1.Pánik és paranoia

A gyerek bizonytalanná válik, nem fog bízni magában, sem a környezetében. Nehezen megy bele később bármilyen kapcsolatba, mert azt fogja feltételezni, hogy mindenki hűtlen. Pánikolni fog az új helyzetektől, kapcsolatoktól.

2.Elveszíti a szeretetbe vetett hitét

Meg lesz győződve róla, hogy a szeretnek semmilyen ereje nincs, hiszen nem képes a családot összetartani. Kerülni fogja a kötelezettségeket, és nem fog tudni felelősségteljesen vállalni egy kapcsolatot.

3.Bizalomvesztés

Állandóan kételkedni fog, a párkapcsolatban soha nem fog tudni teljes mértékben megbízni a másikban, paranoiás féltékenységgel fogja ellenőrizgetni. Nehezen fog tudni kialakítani komoly kapcsolatot.

4.Hűtlenség

A gyerek példaképe a szülő, ezért hajlamos úgy élni, és gondolkozni, ahogy azt látta, tapasztalta. Lehetséges, hogy felnőttként teljesen normális lesz számára a hűtlenség.

5.A családtól való eltávolodás

A család egy gyerek számára a biztonságot jelenti. Ha felbomlik a család, megszűnik a biztonság, a gyerek elveszíti a családban vetett hitét, menekülni fog.

6.Választás a szülők közül

A gyerek nem fog akarni azzal maradni, aki hűtlen volt, inkább a másik felet választja. Soha nem fogja megérteni a hűtlenséget, számára az a fél mindig negatív szereplő lesz.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Karácsony Gergely a régi bicajával ment dolgozni

Géza

Az autista kisfiú titkos kérdést tett fel a Mikulásnak, aki csupán 5 szóval rendbe tette a lelkét!

Edit

“Főztem egy ebédet otthon, pénzt keresek vele” – elindult a Yummber

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------