Image default
Divat, szépségápolás

Így néz ki, aki idén menő akar lenni Rómában

Hologramos ruhák hódítanak idén az olasz fővárosban! A ruhát és a topot a Couture Fashion Weeken mutatták be a napokban. Alexandre Vauthier modelljeiben a világ egyik legismertebb, legbefolyásosabb divatbloggere állt kamerák elé.  

Lehengerlő már a látvány is. Persze mondhatnánk azt is, hogy ezeket a darabokat bizony ilyen alakra tervezték.

Alexandre Vauthier a Couture Fashion Weeken mutatta be hologramos miniruháját, illetve topját és hologramos részletekkel díszített riflé rövidnadrágját.

Hologramos top farmer sorttal, Kép: LuisaViaRoma
Az exkluzív darabokat korunk egyik legismertebb francia divatbloggere, Adenorah öltötte magára. A baszk születésű, de Franciaországban nevelkedett hölgy a digitális technika minden formáját használja, és nem akárhogy! Minden nap ír a dizájnról, a divatról, és olyanokat, hogy a szakma igen gyorsan felfigyelt rá. Rövid idő alatt a téma legbefolyásosabb szakértőjévé vált az egész világon.
Igazán csinosak a darabok, de érdemes egy pillantást a csizmára is vetni! Tetszik? Izgi!
Kapcsolódó: A sportos nők elégedettebbek a testükkel
A 18-59 éves magyar nők közül azok elégedettebbek a testükkel, akik rendszeresen mozognak vagy kiegyensúlyozottabban, egészségesebben táplálkoznak – derül ki egy piackutató és egy karcsúsítókrém márka közös felméréséből. A nők nagy része azt nyilatkozta, hogy kerüli az alkoholos italok fogyasztását és a dohányzást, vélhetően azért is, hogy formában legyenek.
Míg a különböző fogyasztótablettákat inkább mellőzik. Életmódtól függetlenül azonban vannak olyan megoldások, amelyek mindenkinek segíthetnek a csúcsforma elérésében.
Forrás: eletmod.hu

Hasonló hírek

Szépségápolás: 2.Készítsd magad!

info

Rizs a szépségápolásban: 5 tipp

info

5 érv a száraz hajvágás mellett, amit ha megértesz, csak így kéred majd a fodrászodtól

Edit