Hirmagazin.eu
Főoldal » Így mutatna példát? Sebestyén Balázs ironikus poszttal reagált a szabályszegésére – Másokat is belerántott a sztoriba
Bulvár

Így mutatna példát? Sebestyén Balázs ironikus poszttal reagált a szabályszegésére – Másokat is belerántott a sztoriba

Társaival közösen fizetné meg a büntetést Sebestyén Balázs a szabályszegése miatt.

Ahogy a Blikk megírta, Sebestyén Balázs, mint sokan mások, a hétvégén ellátogatott a Balatonhoz, hogy megnézze annak téli szépségét. A műsorvezető készített pár fotót is arról, hogy a jégen áll, ami miatt akár bírságot is fizethetett volna. A police.hu oldalán részletesen kifejtették, hogy mit tilos, illetve arra is figyelmeztettek, hogy adott esetben komoly büntetést fizethet, aki a jégre merészkedik.

Mindenki ezt olvassa most!

Balázs a jelek szerint nem veszi komolyan, hogy ezért akár meg is büntethették volna. A történtekre egy vicces poszttal reagált.

„Mélységesen elkeserít az a sok alaptalan vádaskodás, ami engem ért az utóbbi napokban! Rengetegen feljelentettek, hogy a jégre mentem, ezzel szabálysértést követtem el, és ezt még büszkén mutogatom is! Hát, akkor derüljön ki a teljes igazság! Igazából ez egy kutyamentő akció volt, nem nézhettem tétlenül, hogy egy ártatlan kutya alatt beszakad a jég és az állat bajba kerül! Ezért kellett a jégre mennem! De felhívnám a Magyar Rendőrség figyelmét, hogy ne csak engem büntessenek meg, hanem azokat is, akik ott voltak velem! Ezt fotókkal is tudom bizonyítani!! Hál isten, a kutya jól van, megmentettük, nekem ez a legfontosabb!!

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Kérem önöket, hogy a társaimat is vonják eljárás alá és kötelezzék őket a pénzbírság befizetèsére!” – írta Balázs a képek mellé, amelyekre – láthatóan utólag – a kollégáit, Vadon Janit és Rákóczi Ferit szépen rászerkeztette. Na, és persze egy kutyát. Feri jól láthatóan bírja a hideget egy szál pólóban.

Facebook:
blikk

Hasonló hírek

Ma már semmin nem lehet csodálkozni, de h ezt meghallod, mégis fogsz! Ezzel búcsúzunk mára! Nyugodalmas jó éjszakát kívánunk! Hirmagazin.eu

Géza

Bebizonyosodott: Ő Klapka György eltitkolt unokája

Mazsi

Király Linda őszinte vallomása: „Sok kemény döntést kellett meghoznom, hogy idáig eljussak”

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!